Δίγλωσσο συνέδριο: «Mosaic+ Person-centred resources» του Υπουργείου Παιδείας της Μάλτας και τη συμμετοχή του ΙΑΚΕ

Ημερομηνία:

Δίγλωσσο συνέδριο: «Mosaic+ Person-centred resources» του Υπουργείου Παιδείας της Μάλτας και τη συμμετοχή του Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (ΙΑΚΕ)

Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών σας προσκαλεί στην πολλαπλασιαστική δράση Erasmus+ 220SCH με τίτλο ” Mosaic+ Person-centred resources “. Το δίγλωσσο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα του ξενοδοχείου IBIS (Κορωναίου 26 & Αγίου Τίτου, Ηράκλειο) 18:30 – 21:00, δια ζώσης και εξ αποστάσεως (webex). Το συνέδριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις των στόχων του προγράμματος, της εκπαιδευτικής πλατφόρμας και των επιτραπέζιων παιχνιδιών που σχεδιάστηκαν από όλους του εταίρους.

Το έργο αφορά στην ενσωμάτωση προσφύγων-μαθητών στην εκπαίδευση με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και δράσεις.

Η πρώτη φάση του προγράμματος με το έργο Mosaic πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το Υπουργείο Παιδείας της Μάλτας, το Prisms από τη Μάλτα και το Σύλλογο Νέων Geoclube από την Πορτογαλία.

Στο δεύτερο έργο, συμμετέχουν ως συντονιστής το Υπουργείο Παιδείας της Μάλτας και ως εταίροι το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (ΙΑΚΕ), το PRISMS από τη Μάλτα, το CESIE, ένα Ευρωπαϊκό Κέντρο Μελετών και Πρωτοβουλιών με έδρα το Παλέρμο της Σικελίας και το Istituto Comprensivo Statale ‘Rita Borsellino’ απ την Ιταλία.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ισχυροί άνεμοι την Τρίτη στο Ηράκλειο

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...

Εξερράγη ηλεκτρονικό τσιγάρο στο στόμα άνδρα στο...

«Έφυγε σαν οβίδα, του έσπασαν δόντια» λεει ο οδοντίατρος...

Ισχυροί άνεμοι την Τρίτη στο Ηράκλειο

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...

Εξερράγη ηλεκτρονικό τσιγάρο στο στόμα άνδρα στο...

«Έφυγε σαν οβίδα, του έσπασαν δόντια» λεει ο οδοντίατρος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τσουχτερό – πρόστιμο αν μεταφέρεις τα ψώνια του σούπερ μάρκετ με το… αυτοκίνητο!

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας μόλις τέθηκε σε πλήρη...

Social media: Πώς να αποφύγετε το ενοχλητικό περιεχόμενο

Βίαιες εικόνες και video γίνονται πολύ συχνά viral στα...

Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης

Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει γενετικούς και γονιδιακούς παράγοντες, ενός...

Ισχυροί άνεμοι την Τρίτη στο Ηράκλειο

Η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...