Δίγλωσσο συνέδριο: «Mosaic+ Person-centred resources» του Υπουργείου Παιδείας της Μάλτας και τη συμμετοχή του ΙΑΚΕ

Δίγλωσσο συνέδριο: «Mosaic+ Person-centred resources» του Υπουργείου Παιδείας της Μάλτας και τη συμμετοχή του Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (ΙΑΚΕ)

Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών σας προσκαλεί στην πολλαπλασιαστική δράση Erasmus+ 220SCH με τίτλο ” Mosaic+ Person-centred resources “. Το δίγλωσσο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα του ξενοδοχείου IBIS (Κορωναίου 26 & Αγίου Τίτου, Ηράκλειο) 18:30 – 21:00, δια ζώσης και εξ αποστάσεως (webex). Το συνέδριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις των στόχων του προγράμματος, της εκπαιδευτικής πλατφόρμας και των επιτραπέζιων παιχνιδιών που σχεδιάστηκαν από όλους του εταίρους.

Το έργο αφορά στην ενσωμάτωση προσφύγων-μαθητών στην εκπαίδευση με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και δράσεις.

Η πρώτη φάση του προγράμματος με το έργο Mosaic πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το Υπουργείο Παιδείας της Μάλτας, το Prisms από τη Μάλτα και το Σύλλογο Νέων Geoclube από την Πορτογαλία.

Στο δεύτερο έργο, συμμετέχουν ως συντονιστής το Υπουργείο Παιδείας της Μάλτας και ως εταίροι το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (ΙΑΚΕ), το PRISMS από τη Μάλτα, το CESIE, ένα Ευρωπαϊκό Κέντρο Μελετών και Πρωτοβουλιών με έδρα το Παλέρμο της Σικελίας και το Istituto Comprensivo Statale ‘Rita Borsellino’ απ την Ιταλία.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.