Δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα για τα νέα μέτρα

Ημερομηνία:

Η προστασία της δημόσιας υγείας εξασφαλίζεται κυρίως με μέτρα πρόληψης, πρώτ’ απ’ όλα στους μεγάλους εργασιακούς χώρους, και με την αποφασιστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Αυτό δείχνει και η εμπειρία από άλλες χώρες, όπως η Ιταλία.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρχει μετακύλιση της κρατικής ανεπάρκειας στην ατομική ευθύνη και η απόδοση της πανδημίας αποκλειστικά σε ατομικές συμπεριφορές, για να μείνουν στο απυρόβλητο οι μεγάλες κρατικές ελλείψεις.

Από αυτή την άποψη το ελάχιστο και αυτονόητο, που έπρεπε ήδη να έχει γίνει, είναι η επίταξη των ιδιωτικών μονάδων και η ένταξή τους στον κρατικό σχεδιασμό, η άμεση προμήθεια των νοσοκομείων με όλα τα αναγκαία μέσα που ζητάνε οι υγειονομικοί. Να ανοίξουν όλες οι ΜΕΘ και να γίνουν οι αναγκαίες προσλήψεις υγειονομικών. Να παρθούν μέτρα για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και να εξασφαλιστούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας σε χώρους δουλειάς, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς κλπ, που μετατρέπονται σε εστίες διασποράς του ιού.
Μένουμε δυνατοί. Δεν μένουμε σιωπηλοί!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ναυαγεί το σχέδιο για Συμβούλιο Αντιπολίτευσης –...

Μηνύματα και τηλεφωνήματα από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας...

Τραμπ: «Τι θα λέγατε να φύγουμε από...

Το άτυπο ερώτημα της Ουάσιγκτον που αναστάτωσε τις ευρωπαϊκές...

Ναυαγεί το σχέδιο για Συμβούλιο Αντιπολίτευσης –...

Μηνύματα και τηλεφωνήματα από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας...

Τραμπ: «Τι θα λέγατε να φύγουμε από...

Το άτυπο ερώτημα της Ουάσιγκτον που αναστάτωσε τις ευρωπαϊκές...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related