Δήμος Χερσονήσου:Ολοκληρωμένη πρόταση για ένα σύγχρονο αθλητικό Κέντρο στα Μάλια

Ημερομηνία:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε μία ρεαλιστική πρόταση επέκτασης και πλήρους αναβάθμισης του γηπέδου των Μαλίων

Ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στα Μάλια καταθέτει η Δημοτική Αρχή Χερσονήσου και για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες διαμορφώνεται ένα ρεαλιστικό πλαίσιο για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας.
Η πρόταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου με φορείς και κατοίκους των Μαλίων, ανοίγοντας τον φάκελο για τη δρομολόγηση αθλητικών εγκαταστάσεων που θα απαντούν στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.
«Αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών που θα αποτελούν ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας και θα καλύπτουν τις ανάγκες σε αθλητικές δραστηριότητες. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη στήριξη του μαζικού αθλητισμού που αποτελεί κομβικό συστατικό αναβάθμισης της ποιότητας ζωής», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.
Την παρουσίαση της πρότασης έκανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Αναστασάκης σημειώνοντας πως πρόκειται για τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση δημιουργίας ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στα Μάλια που έχει κατατεθεί τις τελευταίες δεκαετίες.
Η πρόταση περιλαμβάνει την επέκταση του γηπέδου των Μαλίων, τη διαμόρφωση ταρτάν και πλήρως αναβαθμισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Παραπλεύρως του αθλητικού κέντρου, προβλέπεται να κατασκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο Μαλίων για το οποίο έχουν εξασφαλιστεί 2.000.000 ευρώ και έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης.
Με την ολοκλήρωση του κλειστού και του αθλητικού κέντρου, τα Μάλια θα αποκτήσουν έναν σύγχρονο πυρήνα αθλητικών εγκαταστάσεων που θα απαντούν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για τις επόμενες δεκαετίες.
«Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε σε δημόσια διαβούλευση μία συγκεκριμένη πρόταση για το αθλητικό κέντρο των Μαλίων με ένα ρεαλιστικό σχέδιο που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά», δήλωσε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Αναστασάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Επιταχύνεται ο σχεδιασμός του αναβαθμισμένου λιμένα Χερσονήσου...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα νέα λιμενικά έργα στο...

Ηράκλειο:Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης της χερσαίας λιμενικής...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανάπλαση...

Ηράκλειο:Επιταχύνεται ο σχεδιασμός του αναβαθμισμένου λιμένα Χερσονήσου...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα νέα λιμενικά έργα στο...

Ηράκλειο:Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης της χερσαίας λιμενικής...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανάπλαση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά – Νέο σχέδιο της Ε.Ε. αντίδοτο στον υπερτουρισμό

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....

Μεσόγειο «ψηφίζουν» οι Ευρωπαίοι: Ταξίδια με «πυξίδα» την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος

Η νότια Ευρώπη αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν. Ισχυρή...