Δήμος Χερσονήσου:Σημαντική παρέμβαση της νέας δημοτικής αρχής για την ασφάλεια και την ευχέρεια μετακίνησης και πρόσβασης των πολιτών.

Ημερομηνία:

Ξεκίνησε σήμερα από τη νέα δημοτική αρχή Χερσονήσου, επί της οδού Αγίου Βασιλείου Λιμένος Χερσονήσου, η απομάκρυνση ετοιμόρροπου τοίχου, που αποτελούσε πάγιο αίτημα, χρόνιο πρόβλημα και σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων και παρεμπόδισης της προσβασιμότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακίνητο βρίσκεται εντός των ορίων του Σχεδίου Πόλεως και η οδός Αγίου Βασιλείου είναι πολυσύχναστη και νευραλγική οδική αρτηρία.
Η παρέμβαση έγινε μετά από συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια και οι εργασίες έγιναν με ίδια μέσα του Δήμου. Το εν λόγω ακίνητο αποτελεί τμήμα ευρύτερης έκτασης, η οποία έχει χαρακτηριστεί και δεσμευτεί ως χώρος πρασίνου. Το επόμενο διάστημα η δημοτική αρχή προτίθεται να προχωρήσει στην αγορά του όλου ακινήτου, ώστε να αποδοθεί για χρήση στους δημότες.
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, δήλωσε: «Η βελτίωση της καθημερινότητας και της ασφάλειας των δημοτών, που αφορούν στο περιβάλλον, τους ελεύθερους χώρους παιχνιδιού, την ασφαλή μετακίνηση και την προσπελασιμότητα των ατόμων αποτελούν προτεραιότητά μας. Επίσης, βασικός στόχος και επιδίωξη της νέας δημοτικής αρχής είναι η οργάνωση ενός στρατηγικού σχεδιασμού στο Δήμο μας στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης με τη συν-διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων σε συνεννόηση με τους δημότες μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΚΚΕ:Πολιτικές Συγκεντρώσεις – λαϊκά γλέντια των Κομματικών...

Μπροστά στο 22ο Συνέδριο του ΚΚΕ και στην Οικονομική...

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Χερσονήσου:Εγκρίσεις έργων και...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026 η 2η συνεδρίαση...

ΚΚΕ:Πολιτικές Συγκεντρώσεις – λαϊκά γλέντια των Κομματικών...

Μπροστά στο 22ο Συνέδριο του ΚΚΕ και στην Οικονομική...

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Χερσονήσου:Εγκρίσεις έργων και...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026 η 2η συνεδρίαση...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρασοφορία Μοναχής στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης

19 Ιανουαρίου 2026 Το απόγευμα της Δευτέρας, 19ης Ιανουαρίου 2026,...

Υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων

Η ΓΣΕΕ υπενθυμίζει ότι, σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων,...