Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Eεθιμοτυπική επίσκεψη στις Βρυξέλλες

Ημερομηνία:

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Η εθιμοτυπική επίσκεψη, στην έδρα της Κομισιόν, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από σχετική πρόσκληση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά στον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, μετείχαν τρία στελέχη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, δώδεκα μαθητές Λυκείου και δύο συνοδοί τους, δύο μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, δύο μέλη από τον ΑΘΛΗ.Σ.Υ , δύο μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου και δύο μέλη του Συλλόγου σεισμόπληκτων «Η Ελπίδα».
Σκοπός της συγκεκριμένης αποστολής στις Βρυξέλλες και στην Κομισιόν ήταν η γνωριμία με τους Θεσμούς ενώ ήταν και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σεισμόπληκτοι και η τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα μετά από τη μεγάλη φυσική καταστροφή, το σεισμό που έπληξε το Δήμο, στις 27 Σεπτέμβρη 2021.
Στη διάρκεια των επαφών που έγιναν, κατατέθηκαν τα σχετικά υπομνήματα, αλλά και μια σειρά από προτάσεις για την άμεση και ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων και την στήριξη των σεισμόπληκτων.
Μέσα από τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, υπήρξε η παραδοχή, πως η υλοποίηση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και δράσεων, όπως και η «θωράκιση» του Δήμου για ενδεχόμενες νέες φυσικές καταστροφές, είναι ζήτημα μείζονος σημασίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Το Σπήλαιο του Σάρχου άνοιξε… όχι...

Η δύναμη του νερού επανέφερε στη ζωή έναν μοναδικό...

Δήμος Μαλεβιζίου : Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ...

Κρήτη: Το Σπήλαιο του Σάρχου άνοιξε… όχι...

Η δύναμη του νερού επανέφερε στη ζωή έναν μοναδικό...

Δήμος Μαλεβιζίου : Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΑ: Ποιοι δικαιούνται υποτροφίες 1.000 ευρώ μετά τις Πανελλήνιες

Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα βραβείων χρηματικής...

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν αρχίζει στα 65

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...