Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Σε καλό κλίμα η πρώτη μετεκλογική συνάντηση Φραγκάκη-Κεγκέρογλου

Με το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου. Στην πρώτη μετεκλογική τους συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ο κ. Φραγκάκης έθεσε επί τάπητος στον κ. Κεγκέρογλου, όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο με το νυν Δήμαρχο να επισημαίνει ότι αποτελεί ζητούμενο το κλίμα σύνθεσης και συναίνεσης, με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών μέχρι την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την 1η Ιανουαρίου 2024.
Ο κ. Φραγκάκης ανέφερε ότι «τα προβλήματα θέλουν συνεργασία και όπως είπαμε εξαρχής θα κάνουμε αυτό που πρέπει για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα. Είναι δεδομένο ότι ενωμένοι θα πορευτούμε μαζί για το Δήμο, δεδομένων των μεγάλων προκλήσεων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Είναι σημαντικό ότι συζητήθηκαν οι προτεραιότητες, ώστε τον Ιανουάριο να υπάρχει έτοιμος ο σχεδιασμός για τα επόμενα βήματα».
Ο κ. Κεγκέρογλου με τη σειρά του χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση, τονίζοντας ότι θα επιδιώξει να υπάρξει και συνέχεια, ευχαριστώντας τόσο τον κ. Φραγκάκη, όσο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για την πολύτιμη βοήθεια τους, προκειμένου να μη χαθεί ούτε μια ημέρα ουσιαστικής δουλειάς μετά την ανάληψή των νέων του καθηκόντων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.