Δήμος Ρεθύμνης:Ευχαριστήριο Δομής Σίτισης σε δωρητές της

Ημερομηνία:

Ευχαριστήριο

Είναι συγκινητική και συνάμα άξια επαίνου, η επιλογή της διοχέτευσης του πόνου της απώλειας, σε κατάφαση αλληλεγγύης, σε έμπρακτη κατάθεση αλτρουϊσμού.
Η οικογένεια Γαλεράκη, αποχαιρετώντας την αγαπημένη τους Κωνσταντίνα Γαλεράκη, επέλεξαν, να τιμήσουν τη μνήμη της διαθέτοντας το ποσό που συγκέντρωσαν στην εξόδιο τελετή της, στην παροχή γευμάτων στη Δομή Σίτισης. Χάρη στην προσφορά τους, η Δομή εξασφάλισε στους ωφελούμενούς της, τα γεύματα της εβδομάδας από 13 έως 17 Μαρτίου 2023.
Η Δομή Παροχής Συσσιτίου Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς») και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα, καταθέτουν στην οικογένεια Γαλεράκη την έκφραση της λύπης τους για την απώλεια τους, τις θερμές ευχαριστίες τους για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και τις ευχές τους για Υγεία και Δύναμη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στα Ανώγεια το 40ήμερο μνημόσυνο της Στέλλας...

Στα Ανώγεια την Κυριακή 17 Μαΐου στις 08.30 στον...

Από σήμερα το Ρέθυμνο στροβιλίζεται στους...

Εκτός από «Πόλη των γραμμάτων και των τεχνών», το...

Στα Ανώγεια το 40ήμερο μνημόσυνο της Στέλλας...

Στα Ανώγεια την Κυριακή 17 Μαΐου στις 08.30 στον...

Από σήμερα το Ρέθυμνο στροβιλίζεται στους...

Εκτός από «Πόλη των γραμμάτων και των τεχνών», το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων βραβεύθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών

Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Τετάρτη...