Δήμος Σφακίων:Το ετήσιο μνημόσυνο του μεγάλου ευεργέτη των Σφακίων Γεωργίου Ξενουδάκη

Ημερομηνία:

Σήμερα Τρίτη 04 Οκτώβριου 2022, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο του μεγάλου ευεργέτη των Σφακίων αλλά και της Κρήτης, Γεωργίου Ξενουδάκη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη γενέτειρα του, Ίμπρο Σφακίων, από ιερείς της περιοχής.

Στον προαύλιο χώρο του πρώτου δημοτικού σχολείου Ίμπρου, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, παρουσία Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων, μαθητών και καθηγητών Α/βαθμιας και Β/βαθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σφακίων και κατοίκων της περιοχής. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Μανούσο Χιωτάκη.

Την κεντρική ομιλία εκφώνησε η κα Βάσω Σταθοπούλου, προϊσταμένη του Δημοτικού σχολείου Ανώπολης. Εν συνεχεία, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Εκ μέρους του Δήμου Σφακίων στεφάνι κατέθεσε ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσο Χιωτάκη, εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Κοπάσης, ο κ. Μανώλης Τσαπάκης, Πρόεδρος της Τ.Κ. Ίμπρου, μαθητές της Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας εκπαίδευσης. Ο Γεώργιος Ξενουδάκης είναι ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνικού ευεργετισμού. Αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση για εμάς, η μνήμη και η τίμησή του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων – Δέχτηκε...

Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Ένας...

Το Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού επιστρέφει στα...

Η Αρχιτεκτονική, διακυβέρνηση και επιχειρηματικότητα συνομιλούν στο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και...

16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων – Δέχτηκε...

Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Ένας...

Το Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού επιστρέφει στα...

Η Αρχιτεκτονική, διακυβέρνηση και επιχειρηματικότητα συνομιλούν στο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη:Σύσκεψη συντονισμού για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του Φράγματος Αποσελέμη

Σύσκεψη συντονισμού για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του...

Στα θρανία 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Τρία εκπαιδευτικά προγράμματα για υπαλλήλους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και...

Τεράστιες ανατροπές φέρνει η λειψυδρία στην Κρήτη – Ο μονόδρομος μετά από τρία ξηρά υδρολογικά έτη

Ανοίγουν γεωτρήσεις για εμπλουτισμό των… φραγμάτων. Αντί να γεμίζουν τα...