Δωρεάν όλα τα φάρμακα για κοροναϊό

Ημερομηνία:

Eν αναμονή των νέων μέτρων που θα ανακοινωθούν αύριο, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, η Μίνα Γκάγκα μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο και τόνισε ότι σκοπός είναι οι εμβολιασμένοι να έχουν περισσότερες ελευθερίες.

«Να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι να εμβολιαστούν και να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους του πολίτες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

Παράλληλα, σημείωσε: «Θέλουμε οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί και που είναι ασφαλείς να έχουν μια μεγαλύτερη ελευθερία και να κάνουν αυτά τα πράγματα που έχουν στερηθεί ενάμιση χρόνο τώρα. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε ασφαλής και να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν».

«Η ασφάλειά μας είναι το εμβόλιο. Όλοι οι πολίτες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλής, μέσα σε ένα περιβάλλον που υπάρχει ασφάλεια», πρόσθεσε.

Δωρεάν όλα τα φάρμακα για κοροναϊό

Κάνοντας ειδική μνεία στα φάρμακα η κ. Γκάγκα είπε ότι όταν πάρουν την τελική τους έγκριση από την ΕΕ, θα χορηγούνται δωρεάν.

«Τα φάρμακα είναι χάπια, είναι εύκολο να τα πάρεις. Δίνονται νωρίς στη νόσο, είτε όταν υπάρχουν συμπτώματα, είτε αν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος νόσησης.

Θα μπορούμε μετά την έγκριση να τα χορηγήσουμε και φαίνεται ότι μειώνουν τον κίνδυνο νόσησης στο μισό. Όλα τα φάρμακα για τον κοροναϊό έχουν δοθεί δωρεάν, είναι σημαντικό όπλο στα χέρια μας», ανέφερε.

Πάντως, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να προστατεύει 100%. Η λύση και πάλι είναι το εμβόλιο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βιταμίνες D και Β12: Σε ποιους, πότε...

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η έλλειψη βιταμινών δεν προκαλεί άμεσα...

Κατάψυξη Ωαρίων: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις

Η κατάψυξη ωαρίων δίνει τη δυνατότητα χρονικής ευελιξίας, επιτρέποντας...

Βιταμίνες D και Β12: Σε ποιους, πότε...

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η έλλειψη βιταμινών δεν προκαλεί άμεσα...

Κατάψυξη Ωαρίων: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις

Η κατάψυξη ωαρίων δίνει τη δυνατότητα χρονικής ευελιξίας, επιτρέποντας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μετά τη Βουλγαρία και τη Σαουδική Αραβία: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία

Οι συστοιχίες Patriot σε Κάρπαθο και Εβρο παρέχουν προστασία...

Ενοίκια: Όλες οι αλλαγές που θα ισχύσουν από 1η Απριλίου

Τα SOS για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες Ενοίκια: Όλες οι αλλαγές...

Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής το Σάββατο στην Κρήτη

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν Κρήτη και Δωδεκάνησα το Σάββατο,...

Μαρινέλλα – «Καμία φορά λέω να αλλάξω ουρανό»

Η Μαρινέλλα έζησε μια ζωή που μετρούσε για χίλιες....