Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Βενεράτο την Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 από το Δήμο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Ηρακλείου, διαμέσου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας και υπό το συντονισμό και την οργάνωση του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής – Καινοτόμων Δράσεων – Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Φύλων, συνεχίζει το πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης για την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου (τεστ Παπανικολάου), στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της υγείας των δημοτών και κατοίκων του.

Μετά το Πενταμόδι προληπτική εξέταση Τεστ Παπανικολάου (PAP TEST), θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Βενεράτο την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιουνίου (ώρα 09.00 – 14.00) από τη Μαία Αριστέα Νινιράκη, υπάλληλο της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου (Δημοτικό Ιατρείο).

Η εξέταση θα γίνει στο χώρο των γραφείων της Κοινότητας & συγκεκριμένα το Γραφείο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων με έδρα το Βενεράτο, του τμήματος ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Ν. Αλικαρνασσού. Η εξέταση απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας από 18 έως και 65 ετών.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων με έδρα το Βενεράτο (τμ. ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Ν. Αλικαρνασσού) – τηλ. επικ. 2813400822, που υποστηρίζει την υλοποίηση της δράσης.

Η δράση αυτή θα είναι η 3η μιας σειράς ανάλογων δράσεων που υλοποιούνται & θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες και σε άλλα χωριά τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου, ώστε όλες οι δημότισσες και κάτοικοι του δήμου μας να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε εξετάσεις προληπτικού χαρακτήρα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: «Τρέχουμε μαζί, χρωματίζουμε το αύριο»...

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026, το Αρκαλοχώρι υποδέχεται τον...

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος 40χρονος stalker – Τι...

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος...

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: «Τρέχουμε μαζί, χρωματίζουμε το αύριο»...

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2026, το Αρκαλοχώρι υποδέχεται τον...

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος 40χρονος stalker – Τι...

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Κλείδωσαν” τα μέτρα στήριξης για τα καύσιμα – Τι αλλάζει στις επιδοτήσεις για ντίζελ και αμόλυβδη

Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. Οι πολύ αυξημένες τιμές...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν για αρκετές ώρες την...