Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Βενεράτο την Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 από το Δήμο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Ηρακλείου, διαμέσου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας και υπό το συντονισμό και την οργάνωση του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής – Καινοτόμων Δράσεων – Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Φύλων, συνεχίζει το πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης για την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου (τεστ Παπανικολάου), στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της υγείας των δημοτών και κατοίκων του.

Μετά το Πενταμόδι προληπτική εξέταση Τεστ Παπανικολάου (PAP TEST), θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Βενεράτο την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιουνίου (ώρα 09.00 – 14.00) από τη Μαία Αριστέα Νινιράκη, υπάλληλο της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου (Δημοτικό Ιατρείο).

Η εξέταση θα γίνει στο χώρο των γραφείων της Κοινότητας & συγκεκριμένα το Γραφείο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων με έδρα το Βενεράτο, του τμήματος ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Ν. Αλικαρνασσού. Η εξέταση απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας από 18 έως και 65 ετών.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων με έδρα το Βενεράτο (τμ. ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Ν. Αλικαρνασσού) – τηλ. επικ. 2813400822, που υποστηρίζει την υλοποίηση της δράσης.

Η δράση αυτή θα είναι η 3η μιας σειράς ανάλογων δράσεων που υλοποιούνται & θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες και σε άλλα χωριά τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου, ώστε όλες οι δημότισσες και κάτοικοι του δήμου μας να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε εξετάσεις προληπτικού χαρακτήρα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» εντάχθηκε και το...

Μετά την ένταξη στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» του 2ου...

Κρήτη: Η «ομερτά» του Ψηλορείτη – Πώς...

Στα χωριά γύρω από τον Ψηλορείτη στην Κρήτη, εκεί...

Στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» εντάχθηκε και το...

Μετά την ένταξη στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» του 2ου...

Κρήτη: Η «ομερτά» του Ψηλορείτη – Πώς...

Στα χωριά γύρω από τον Ψηλορείτη στην Κρήτη, εκεί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: Πώς η Ελλάδα θα πετύχει τουριστική σεζόν 12 μηνών – Τα αγκάθια

Πώς θα κινηθεί ο ελληνικός τουρισμός και ποιες οι...

Στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» εντάχθηκε και το Γυμνάσιο Γαζίου

Μετά την ένταξη στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» του 2ου...

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Οι Πανελλαδικές 2026 ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα: οι υποψήφιοι...