Ε,Π.Κ.Κρήτη: “Κατάσχεση πρώτης κατοικίας, Παλιννοστούντος, από την Εφορία

Τραγική Ειρωνεία!!!

Κατάσχεση πρώτης κατοικίας σε Παλινοστουντα Χανιώτη ,από την Εφορία για χρέος 25.000 ευρώ, με απειλούμενο πλειστηριασμό.
Τους κάλεσαμε να έρθουν στην Πατρίδα, να εγκατασταθούν , να φτάξουν οικογένεια , να γεννήσουν παιδιά, τους δώσαμε και χρήματα, τους εγγυηθηκαμε ως Ελληνικό Δημόσιο. Και τώρα Παραμονή της 27 Οκτωβρίου, τους επιδίδουμε ως φιλεύσπλαχνο Κράτος, έκθεση Αναγκαστικής Κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας.

Αναλυτικά και σύμφωνα με την καταγγελία του Οφειλέτη. ,Μέλους της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,από το έτος 2011
“Η καταγγελία
Στις 27 Οκτωβρίου 2023 ,παρέλαβα με Δικαστικό Επιμελητή, από την Εφορία Χανίων, έκθεση Αναγκαστικής Κατάσχεσης της ακίνητης περιουσίας μου, ουσίας της κατοικίας μου, που διαμένω με την τετραμελή οικογένεια μου, δηλ. την σύζυγό μου και τα δύο ανήλικα παιδιά μου., για πιστοποιημένο χρέος 25.000 ευρώ. (ΕΝΦΙΑ και φόρο)
Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, δουλεύω τα τελευταία χρόνια, σε μια επιχείρηση ως βοηθός αποθήκης, με μισθό 720 ευρώ Η σύζυγός μου δεν εργαζόταν λόγω των ανήλικων τέκνων μας, πάρα μόνο τα 2 τελευταία χρόνια ως 4ωρη απασχόληση, στην κουζίνα ταβέρνας, τουριστική σαιζόν,
Οι οφειλές μου ξέφυγαν ,όταν άλλαξε η μισθοδοσία μου και από τα 1000 ευρώ, τώρα μου είναι. 720 ευρώ..Η οικονομική κρίση ,το χρέος μου και προς Τράπεζα που και από εκεί είχα δανειστεί για να συμπληρώσω να αγοράσω το διαμέρισμα, η γέννηση των 2 παιδιών μου, δεν μου άφησαν οικονομικά περιθώρια να πληρώνω και το δανειο των Παλιννοστουντων με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου
Τώρα , για μια ακόμα φορά βρίσκομαι στην Τραγική θέση να απειλούμαι με πλειστηριασμό, αφού υπάρχει στα χέρια μου κατάσχεση του σπιτιού μου από την Εφορία των Χανίων.”

Αυτή είναι η συμπαθητική ιστορία, του Παλιννοστούντος Χανιώτη και την δημοσιοποιούμε καλωντας κάθε οφειλέτη δανείων να απευθυνθεί στην ΄Ενωση μας. για συμβουλευτική, καθοδήγηση και Εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών του ,καλώντας μας στο 2821092306 και κλείνοντας ραντεβού.

Σημείωση: Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:, αμέσως ανέλαβε δράση, χρησιμοποιώντας, όλα τα εργαλεία που της δίνει η υπάρχουσα Νομοθεσία,προκειμένου να σωθεί από τον πλειστηριασμό η κατοικία του μελους της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.