Γιατί έγιναν καφέ τα νερά στη Νέα Χώρα – Το Λιμενικό βρήκε τον υπαίτιο

Ημερομηνία:

Χώματα και όχι λύματα ήταν τα νερά που για περισσότερη από 1,5 ώρα έπεφταν στην θάλασσα της Νέας Χώρας, ακριβώς δίπλα στο κολυμβητήριο, από τον αγωγό των ομβρίων, το απόγευμα της Παρασκευής Η εικόνα της λασπωμένης θάλασσας προκάλεσε αηδία αλλά και πολλά ερωτήματα στους περαστικούς ενώ άμεση ήταν η επέμβαση του λιμενικού.

 

Σύμφωνα με τις επιτόπιες έρευνες που διενήργησαν κλιμάκια του Α’ Λιμενικού Σταθμού Χανίων, η προέλευση των νερών ήταν το εργοτάξιο του ξενοδοχείου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο.Συγκεκριμένα, επειδή έχει σκαφτεί σε αρκετό βάθος κάτω από το έδαφος, το κοκκινόχωμα τους υπεδάφους ήταν αυτό που κατέληξε τελικά στην θάλασσα.

Παρότι δεν πρόκειται για μολυσματική ουσία, εντούτοις διαπιστώθηκαν παραβάσεις και επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμα.

Παράλληλα η παράβαση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο τμήμα περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης που έχει αδειοδοτήσει την μέθοδο διαχείρισης που γίνεται στο εργοτάξιο, ώστε να ελεγθχεί το κατά πόσο οι όροι της άδειας τηρούνται.

zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία Σταυρούλας: Τι έδειξε η νεκροψία –...

Την Τετάρτη η κηδεία της 45χρονης στα Χανιά. Το χτύπημα...

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά...

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...

Δολοφονία Σταυρούλας: Τι έδειξε η νεκροψία –...

Την Τετάρτη η κηδεία της 45χρονης στα Χανιά. Το χτύπημα...

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά...

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 23 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Τουρισμός: Πάνω από 5,2 εκατ. τουρίστες στο τετράμηνο στην Ελλάδα

Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατέγραψαν άνοδο κατά 36,9% σε σύγκριση...

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει πινάκιο δικαστηρίου με γαλάζιο λογότυπο

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...