Παρέμβαση Παύλου Πολάκη για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ

Παύλος Πολάκης / Δεν χρειάζονται ξανά εκλογές - Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές

 

«Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα, γι’ αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει: «Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει ότι «ο λαός έχει προβλήματα που μεγαλώνουν, ο Μητσοτάκης ξεπουλάει η τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα».

Ο ίδιος δηλώνει διαφωνία με την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και καλεί την Όλα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Το συνέδριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο», λέει ο Παύλος Πολάκης, «πρέπει να αποφασίσει να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο».

«Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στεφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα», συμπληρώνει ο κ. Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

1)Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές.

Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές.

Γιατί ο λαός εχει προβλήματα που μεγαλώνουν,ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα.

2)Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη ,που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο .Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της !

3)Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ στις ευρωεκλογές!

Γι αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών.

Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης ,ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική .

4)Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόρα Προοδευτικη παράταξη.

Οποιος σχεδιάζει επι χαρτου ,συνενώσεις ηττημένων και τραυματισμένων μετά τις ευρωεκλογές είναι απλά ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!!

5) Γι αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!

Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στεφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα!

ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑΤΙ:

«Όσο κι αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη

θα τηνε βρει τη περασά ο ήλιος να προβάλλει»

Υγ τα βγάζω τωρα γιατί μίλησα στο θεματικό της Υγειας και αύριο πρωί αφού οι ψηφοφορίες θα αρχίσουν στις 11.30 δεν προλαβαίνω να μιλήσω !

Τα σχόλια είναι κλειστά.