Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου με προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού ύψους ενός εκ. ευρώ

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου από το ΠΕΠ Κρήτης 20214-2020 με την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους ενός εκ. ευρώ περίπου, που αναβαθμίζει την λειτουργία του ιδρύματος.

Με το έργο αυτό προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με σκοπό την αντικατάσταση πεπαλαιωμένων μηχανημάτων αλλά και την προσθήκη καινούριου εξοπλισμού για την ανάπτυξη νέων ιατρικών πράξεων και υπηρεσιών.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Επιπλέον ιδιαίτερη θα είναι η συμβολή του εξοπλισμού στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού αφού αρκετά από τα μηχανήματα προορίζονται για νευραλγικά τμήματα πρώτης γραμμής στην αντιμετώπιση του Covid-19 όπως ΤΕΠ, ΜΕΘ, Κλινική Ανοσοκαταστολής κ.ά.

Πιο συγκεκριμένα με το έργο θα γίνει προμήθεια και εγκατάσταση καρδιολογικού, νεφρολογικού, και οφθαλμολογικού εξοπλισμού καθώς και θα υλοποιηθεί πρόγραμμα για τον εξοπλισμό των εργαστηρίων και των χειρουργείων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παπασταύρου για Πρέβελη: «Το φοινικόδασος διασώθηκε σχεδόν...

Η άμεση προστασία της Δυτικής Αττικής μετά τη μεγάλη...

Δήμος Ρεθύμνης:Πρόγραμμα φυτοπροστασίας των φοινίκων της παραλιακής...

ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Σε εξέλιξη βρίσκεται το...

Παπασταύρου για Πρέβελη: «Το φοινικόδασος διασώθηκε σχεδόν...

Η άμεση προστασία της Δυτικής Αττικής μετά τη μεγάλη...

Δήμος Ρεθύμνης:Πρόγραμμα φυτοπροστασίας των φοινίκων της παραλιακής...

ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Σε εξέλιξη βρίσκεται το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση του αντιδημάρχου Αθλητισμού Στέργιου Ατσαλάκη: Κανένα έργο δεν χάθηκε

Οι παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές προχωρούν με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση...

Δίκτυο περισσότερων από 60 κρηνών πόσιμου νερού στον Δήμο Χανίων

Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Πρασίνου & Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων,...