Εκδήλωση του Δήμου Ρεθύμνης για τις μαθησιακές δυσκολίες

Με σταθερό στόχο την παροχή κάθε δυνατής διευκόλυνσης σε γονείς μικρών μαθητών του Ρεθύμνου, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης όσο και πρόληψης, σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα παιδιά , το Κέντρο Κοινότητας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Κέντρο Διάγνωσης Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Ρεθύμνου (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Μαθησιακές δυσκολίες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση – Διάγνωση και Παρέμβαση»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 κατά το χρονικό διάστημα 5 μ.μ. – 7μ.μ. το απόγευμα, στο Σπίτι Πολιτισμού (Παλιά Πόλη Ρεθύμνου).

Επισημαίνοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισής ενός μαθησιακού προβλήματος σε μικρές ηλικίες, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ρεθύμνης Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης και του ΚΕ.ΔΑ.ΣΥ, προσκαλούν τους συμπολίτες ( εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές Παιδαγωγικών Σχολών και κάθε ενδιαφερόμενο/-η) να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση, επωφελούμενοι από αυτή τη δυνατότητα έγκυρης ενημέρωσης, συνεργασίας, ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών και προτεινόμενων λύσεων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.