Έκλεψε 4 Rolex και τα έβαλε στον κόλπο της για να μην την πιάσουν!

Έκλεψε 4 Rolex και τα έβαλε στον κόλπο της για να μην την πιάσουν! Η Ντελαουέρα Μπρούκενς δεν εργαζόταν. Έβγαινε κάθε βράδυ…

Η Ντελαουέρα Μπρούκενς δεν εργαζόταν. Έβγαινε κάθε βράδυ στα κλαμπ και όταν εντόπιζε κάποιον πλούσιο τον προσέγγιζε. Στη συνέχεια πήγαιναν στο ξενοδοχείο του και όταν εκείνος κοιμόταν, σαν γάτα τον ξάφριζε και εξαφανιζόταν. Το ίδιο πήγε να κάνει και τον 46χρονο Ραμόν Ντιάζ. Γνωρίστηκαν σε κλαμπ και πήγαν στη συνέχεια στο πολυτελές ξενοδοχείο που έμενε στο Μαιάμι. Όταν ο Ραμόν κοιμήθηκε η 29χρονη Ντελαουέρα σηκώθηκε από το κρεβάτι, έψαξε το δωμάτιο και βρήκε 4 rolex, τα οποία ξάφρισε. Στη συνέχεια ντύθηκε και κατευθύνθηκε προς την πόρτα.

Για κακή της τύχη όμως ο Ραμόν ξύπνησε και όταν δεν την βρήκε δίπλα του, έψαξε τα πράγματα του και διαπίστωσε ότι τα rolex του είχαν κάνει φτερά. Αμέσως ενημέρωσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου και πριν προλάβει η Ντελαουέρα να βγει έξω οι πόρτες έκλεισαν.

Όταν εκείνη βγήκε στο λόμπι και είδε την αναστάτωση το κατάλαβε. Πήγε στην τουαλέτα και έβαλε τα 4 rolex μέσα στον κόλπο της έτσι ώστε και να την έψαχναν να μην έβρισκαν το παραμικρό.

Όταν έφτασε η αστυνομία και της ζήτησε τα στοιχεία της διαπιστώθηκε ότι η Ντελαουέρα είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν τόσο για κλοπή όσο και για πορνεία. Την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου ύστερα από λίγο η γυναίκα παραδέχτηκε την ενοχή της και είπε στους αστυνομικούς που είχε κρύψει τα ρολόγια.

Η Ντελαουέρα έχει ένα τατουάζ στον δεξιό της ώμο που γράφει «πόρνη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.