Ηλικιωμένη παντρεύτηκε 19χρονο που γνώρισε στην κηδεία του γιου της

Ηλικιωμένη παντρεύτηκε 19χρονο που γνώρισε στην κηδεία του γιου της. Σε αυτό που αποτελεί τη μεγαλύτερη τραγωδία στη ζωή…

Σε αυτό που αποτελεί τη μεγαλύτερη τραγωδία στη ζωή κάθε μητέρας, την κηδεία του γιου της, μια ηλικιωμένη γυναίκα στις ΗΠΑ ένιωσε το ερωτικό σκίρτημα για έναν έφηβο. Η 74χρονη σήμερα Αλμέντα Έρελ και ο 21χρονος Γκάρι Χάρντγουικ συμπληρώνουν κάτι παραπάνω από δύο χρόνια γάμου και δηλώνουν περήφανοι γι’αυτό.

Όπως αναφέρει η Espresso, δύο εβδομάδες από το πρώτο τους ραντεβού ο 19χρονος τότε Γκάρι γονάτισε και τη ζήτησε σε γάμο. Έξι μέρες μετά παντρεύτηκαν και έκαναν σεξ για πρώτη φορά, εμπειρία που ο νεαρός περιγράφει ως «ανώτερη και από τα πιο τρελά του όνειρα». Ακόμα και τώρα όμως η Αλμέντα καυχιέται για το «τέλειο σεξ» και την τρυφερότητά τους. «Λέμε συνέχεια ωραία πράγματα ο ένας για τον άλλον και φιλιόμαστε» δηλώνει η γυναίκα από το Μέριβιλ του Τενεσί σε βίντεο στο Youtube και προσθέτει: «Απολαμβάνουμε τη σχέση μας. Όταν γνωρίσεις τον τέλειο, τότε ξέρεις ότι δεν θες να χάσεις αυτό το συναίσθημα».

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν παντρεμένη στο παρελθόν για 43 χρόνια με τον Ντόναλντ ο οποίος πέθανε το 2013 από επιπλοκές διαβήτη. Αυτό που τη συνέτριψε όμως ήταν όταν ο μεγαλύτερος γιος της, ο 45χρονος Ρόμπερτ, πέθανε έπειτα από κρίση επιληψίας. Στην κηδεία του γνώρισε τον 17χρονο τότε Γκάρι, που της τράβηξε αμέσως την προσοχή με το «γλυκό του χαμόγελο». Ο Γκάρι είχε πάντα αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες, ενώ πριν από την Αλμέντα είχε σχέση με 77χρονη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.