Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνες πλημμύρες και κατολισθήσεις στα Χανιά

Ημερομηνία:

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή μας από το πρωί σήμερα, Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019, επικίνδυνες πλημμύρες και κατολισθήσεις (χώματα και πέτρες) σημειώθηκαν σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Χανίων, ιδιαίτερα στο δυτικό τμήμα του Νομού, από το Μάλεμε μέχρι και τον Πλάτανο – Σφηνάρι – Φαλάσαρνα.

Οι καταπτώσεις των πρανών του δρόμου είναι συνεχείς και λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων καθίσταται αδύνατη η άμεση διόρθωση του οδικού δικτύου, παρά τις παρεμβάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τις οποίες συντονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, σε συνεργασία με τους Δήμους Κισσάμου, Καντάνου-Σελίνου και Πλατανιά.

Οι πλημμύρες και κατολισθήσεις καθιστούν συνεπώς επικίνδυνη για κυκλοφορία σε όλα τα προαναφερόμενα οδικά δίκτυα.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να μην κυκλοφορούν στις περιοχές αυτές. Όσοι δεν μπορούν να αποφύγουν τις μετακινήσεις στις περιοχές αυτές, ή κινούνται ήδη σε αυτές, παρακαλούνται να τηρούν χαμηλές ταχύτητες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Είχε στην κατοχή του πάνω...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στα...

Με μια ξεχωριστή συνάντηση με τον Αλέξανδρο...

Με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον εικαστικό, Αλέξανδρο...

Χανιά : Είχε στην κατοχή του πάνω...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στα...

Με μια ξεχωριστή συνάντηση με τον Αλέξανδρο...

Με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον εικαστικό, Αλέξανδρο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παιδικός κουμπαράς: Κρατική ενίσχυση έως 1.200 ευρώ ετησίως – Δείτε πώς θα εφαρμοστεί

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων με κρατική συμμετοχή ίση με...

Πρόωρος καταρράκτης: Γιατί εμφανίζεται στους νέους – Πόσο επηρεάζουν το στρες και οι οθόνες

Θεωρείται ασθένεια των ηλικιωμένων, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να...

Κρήτη: 5,3 εκατ. τουρίστες αλλά όχι ανάλογα κέρδη – Ανησυχία για τις πρώτες κρατήσεις του 2027

Κλείνουν τα εποχικά ξενοδοχεία – Πότε αναχωρούν τα τελευταία...