Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνες πλημμύρες και κατολισθήσεις στα Χανιά

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ανακοινώνεται ότι:

Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνες πλημμύρες και κατολισθήσεις στα Χανιά . Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή μας από το πρωί σήμερα …

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή μας από το πρωί σήμερα, Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019, επικίνδυνες πλημμύρες και κατολισθήσεις (χώματα και πέτρες) σημειώθηκαν σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Χανίων, ιδιαίτερα στο δυτικό τμήμα του Νομού, από το Μάλεμε μέχρι και τον Πλάτανο – Σφηνάρι – Φαλάσαρνα.

Οι καταπτώσεις των πρανών του δρόμου είναι συνεχείς και λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων καθίσταται αδύνατη η άμεση διόρθωση του οδικού δικτύου, παρά τις παρεμβάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τις οποίες συντονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, σε συνεργασία με τους Δήμους Κισσάμου, Καντάνου-Σελίνου και Πλατανιά.

Οι πλημμύρες και κατολισθήσεις καθιστούν συνεπώς επικίνδυνη για κυκλοφορία σε όλα τα προαναφερόμενα οδικά δίκτυα.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να μην κυκλοφορούν στις περιοχές αυτές. Όσοι δεν μπορούν να αποφύγουν τις μετακινήσεις στις περιοχές αυτές, ή κινούνται ήδη σε αυτές, παρακαλούνται να τηρούν χαμηλές ταχύτητες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.