Έναρξη προετοιμασίας Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2025

Ημερομηνία:

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εκδηλώσεων, τη συνεχή αναβάθμισή του προγράμματος και την ανανέωση του θεσμού, ορίστηκε η νέα Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Όπως είχε δεσμευθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μάνος Τσάκωνας αμέσως μετά το πέρας του φετινού καρναβαλιού τον περασμένο Μάρτιο, η προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης θα ξεκινούσε αρκετούς μήνες νωρίτερα και σε νέα βάση δεδομένων για το μέλλον του σημαντικού για την πόλη μας θεσμού, που αποτελεί την μεγαλύτερη και μαζικότερη εκδήλωση της Κρήτης.

Η επιτροπή, η οποία την περασμένη Δευτέρα είχε την πρώτη συνεδρίαση της αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μάνο Τσάκωνα, ως Πρόεδρο, τον Αντιδήμαρχο Παλιάς Πόλης κ. Στέλιο Σαμψών, την Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη, τον Πρόεδρο του ΟΡΚ κ. Μιχάλη Πετρακάκη, το μέλος του ΔΣ του ΟΡΚ κ. Κώστα Φετοκάκη και τους δημότες κ. Μανούσο Κλάδο δημοσιογράφο και κ. Μάριο Παπαδάκη Ιδιωτικό Υπάλληλο.

Η επιτροπή αυτή έχει διετή θητεία και αναλαμβάνει την διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων των ετών 2025 και 2026.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι επιδοτήσεις στο Μυλοπόταμο στο μικροσκόπιο της...

Το "καυτό" θέμα των επιδοτήσεων με φόντο το σκάνδαλο...

Ρέθυμνο:Στο Πέραμα η 4η Γιορτή Τοποδιατροφής και...

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ Μια ξεχωριστή...

Οι επιδοτήσεις στο Μυλοπόταμο στο μικροσκόπιο της...

Το "καυτό" θέμα των επιδοτήσεων με φόντο το σκάνδαλο...

Ρέθυμνο:Στο Πέραμα η 4η Γιορτή Τοποδιατροφής και...

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ Μια ξεχωριστή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι επιδοτήσεις στο Μυλοπόταμο στο μικροσκόπιο της Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών

Το "καυτό" θέμα των επιδοτήσεων με φόντο το σκάνδαλο...

Απογειώνεται το «Ν. Καζαντζάκης»: Άνοδος 5% στην επιβατική κίνηση το επτάμηνο

Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου διακινήθηκαν πάνω από 66.000...

myAGRO: Νέα πλατφόρμα, νέοι κανόνες για τις αγροτικές ενισχύσεις

Διασταύρωση στοιχείων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των...