Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: Ντου της αστυνομίας μέσα στη σχολή – Κλειστή η Πατησίων

Ένταση επικρατεί το μεσημέρι της Τρίτης στην ΑΣΟΕΕ, καθώς περίπου 100 άτομα έχουν βγει από την ΑΣΟΕΕ και έχουν κλείσει την Πατησίων στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου, ενώ λίγο μετά τις 17:00 δυνάμεις των ΜΑΤ εισήλθαν εντός του χώρου της ΑΣΟΕΕ.

Προηγήθηκαν επεισόδια από αντιεξουσιαστές και πετροπόλεμο έξω από τη σχολή στην Πατησίων που παραμένει κλειστή. Ομάδα αντιεξουσιαστών έστησε οδόφραγμα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και έχει αποκλείσει την κυκλοφορία.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας δέχτηκαν “βροχή” από πέτρες που εκτόξευσαν εναντίον τους οι συγκεντρωμένοι. Αρχικά η κυκλοφορία είχε κλείσει στο ρεύμα προς Πατήσια, από την Αλεξάνδρας μέχρι την Μαυρομματαίων.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά τις 16:30 το απόγευμα, έκλεισε και το ρεύμα προς Ομόνοια διότι οι συγκεντρωμένοι κουκουλοφόροι πετούσαν ανεξέλεγκτα πέτρες, ακόμη και σε ανθρώπους που περίμεναν απέναντι σε στάση λεωφορείων και τρόλεϊ.

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου επικράτησε ένταση στην ΑΣΟΕΕ, ενώ ένας ειδικός φρουρός σήκωσε το όπλο προς τους φοιτητές, ένα περιστατικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ από την ΕΛΑΣ έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.