Επίκαιρη ερώτηση Όλγας Κεφαλογιάννη κατά Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Η έξαρση της ανομίας εκτός Εξαρχείων είναι η αφορμή για την ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Επίκαιρη ερώτηση Όλγας Κεφαλογιάννη κατά Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Για άνοδος την εγληματικότητας μετά και τα πρόσφαγτα κρούσματα παραβατικότητας στην «Τριλογία της Αθήνας» κάνει λόγο η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ερώτησή της προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τον οποίο και ζητά να μάθει με ποιες δράσεις προτίθεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανομίας στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη Βουλευτή Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πανεπιστημίου, μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης, του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ακαδημίας Αθηνών στην επονομαζόμενη «νεοκλασική τριλογία» της Αθήνας, καθημερινά, και κυρίως σε ώρες αιχμής, τουρίστες και πολίτες πέφτουν θύματα κλοπών, ενώ τις βραδινές ώρες εξακολουθεί να γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

Η πρώην υπουργός στην ερώτησή της επισημαίνει πως η «”Τριλογία των Αθηνών” αποτελεί ένα από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης μας για τους τουρίστες και ταυτόχρονα κεντρικό σημείο για τους πολίτες λόγω των ΑΕΙ, των τραπεζών, των θεάτρων, των εμπορικών καταστημάτων και των κεντρικών σταθμών αποβίβασης – επιβίβασης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Αναλυτικά η ερώτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη:

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΘΕΜΑ: Αλλεπάλληλα κρούσματα παραβατικότητας στην «Τριλογία της Αθήνας».

Στην οδό Πανεπιστημίου, μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης, του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ακαδημίας Αθηνών στην επονομαζόμενη «νεοκλασική τριλογία» της Αθήνας, καθημερινά, και κυρίως σε ώρες αιχμής, τουρίστες και πολίτες πέφτουν θύματα κλοπών, ενώ τις βραδινές ώρες εξακολουθεί να γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

Η «Τριλογία των Αθηνών» αποτελεί ένα από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης μας για τους τουρίστες και ταυτόχρονα κεντρικό σημείο για τους πολίτες λόγω των ΑΕΙ, των τραπεζών, των θεάτρων, των εμπορικών καταστημάτων και των κεντρικών σταθμών αποβίβασης – επιβίβασης από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Με ποιες δράσεις προτίθεται να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανομίας στην «Τριλογία της Αθήνας»;

Η ερωτώσα βουλευτής

Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.