Έρχεται το νέο Αστερίξ και Οβελίξ [Video]

Τα "ερωτικά παιχνίδια" της Μαριόν Κοτιγιάρ (Κλεό) με τον Έλληνα "ταμπάσκο"

Έρχεται το νέο Αστερίξ και Οβελίξ [Video]

Η Μαριόν Κοτιγιάρ μεταμορφώνεται σε Κλεοπάτρα για τη νέα ταινία “Αστερίξ και Οβελίξ” και ο νέος της σύντροφος είναι Έλληνας και “καυτός” όσο το tabasco.

Νέες περιπέτειες περιμένουν τους αγαπημένους ήρωες των κινουμένων σχεδίων Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου για να σώσουν την κινεζική αυτοκρατορία.

Ο Γκιγιόμ Κανέ αναλαμβάνει εκτός από τον ρόλο του Αστερίξ και τη σκηνοθεσία της ταινίας “Αστερίξ και Οβελίξ: Στον δρόμο προς την Κίνα” με τη βραβευμένη με Όσκαρ γαλλίδα ηθοποιό και σύζυγό του, Μαριόν Κοτιγιάρ να υποδύεται την Κλεοπάτρα, τον Βινσάν Κασέλ να μεταμορφώνεται σε Ιούλιο Καίσαρα, ενώ ξεχωρίζει η συμμετοχή του Zlatan Ibrahimović.

Πέρα όμως από τις περιπέτειες των αγαπημένων ηρώων, ξεχωρίζει το “ειδύλλιο” της Κλεοπάτρας με τον Έλληνα εραστή της, ο οποίος είναι τόσο καυτός που η ίδια τον αποκαλεί “ταμπάσκο”.

Βάσει σεναρίου, η σχέση της Κλεοπάτρας με τον Ιούλιο Καίσαρα περνάει κρίση, καθώς τον αφορά μόνο ο πόλεμος και όχι ο έρωτας.

Θέλοντας να του εξιτάρει το αίσθημα της ζήλιας, η ίδια βρίσκει έναν Έλληνα εραστή και υπό τους ήχους του Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη, παραδίνεται στο νέο της έρωτα εξεγείροντας τον Αυτοκράτορα που θα της πει πως δεν πρέπει ο νέος της εραστής να της «Τζα το τζίκι της» (λογοπαίγνιο με το Τζατζίκι).

Αστερίξ και Οβελίξ: Στον δρόμο προς την Κίνα – Δείτε το trailer:

Η υπόθεση:

Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας.

Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη.

Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας, δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της.

Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα.

Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.