Εργατικά Κέντρα Κρήτης:Στήριξη των συναδέλφων στα ΚΟΜΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Ε.Κ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 67 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΜΥ
Τα Εργατ/κά Κέντρα της Κρήτης στηρίζουν τους 67 εργαζόμενους στα ΚΟΜΥ οι οποίοι προσελήφθησαν σταδιακά από τον Μάιο του 2020 λόγω των αναγκών που προέκυψαν με την έξαρση της COVID -19.
Η ύπαρξή τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων, στην πρωτόγνωρη κατάσταση της αντιμετώπισης της COVID-19.
Σήμερα, λίγες ημέρες ημέρες πριν τη λήξη των συμβάσεών τους και διαπιστώνοντας καθημερινά τις ανάγκες του Συστήματος Υγείας της Κρήτης, απαιτούμε από την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία να βρεθεί το νομικό πλαίσιο για την μονιμοποίηση των συναδέλφων, διότι η Υγεία νοσεί λόγο της τεράστιας έλλειψης προσωπικού.
Οι συνάδελφοι είναι ήδη 3 χρόνια εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, έχουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία και έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό όλα αυτά τα χρόνια.
Στηρίζουμε την αξιοποίησή τους!!!
Δεν πρέπει να πάει κανένας χαμένος!!!
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας τους χρειάζεται!!!
Καλούμε τα συναρμόδια υπουργεία να δώσουν μια λύση ώστε οι συνάδελφοι να μονιμοποιηθούν και να ενταχθούν στο ΕΣΥ που τόσο τους έχει ανάγκη.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τα σχόλια είναι κλειστά.