Έρωτας: Ποια είναι τα σημάδια ότι είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου

Ο έρωτας μάλλον σου χτύπησε την πόρτα και από την ταραχή σου δεν ξέρεις αν είναι ή αν δεν είναι ερωτευμένος

Έρωτας: Ποια είναι τα σημάδια ότι είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου

Έχεις χαρεί που βγαίνεις με κάποιον που επιτέλους δείχνει τρομερό ενδιαφέρον. Παρ’ ‘ολα αυτά τριγυρνά στη σκέψη σου η απορία αν είναι ερωτευμένος μαζί σου ή όχι. Υπομονή ακολουθούν τα εξής σημάδια!

Επικοινωνία
Σου στέλνει πρώτος μηνύματα και πολλές φορές θέλει να ανοίξει συζήτηση. Ακόμα κι όταν πιέζεται από τη δουλειά, θέλει να σου μιλήσει έστω και λίγο. Επίσης, σε παίρνει τηλέφωνο γιατί θέλει να σε ακούσει ή κάνετε βιντεοκλήση γιατί θέλει να σε ακούει και να σε βλέπει ταυτόχρονα. Μπορεί να το θεωρείς κάπως ψεύτικο, αλλά ξέρεις ότι αυτό το λένε οι φόβοι σου και όχι η αλήθεια. Θέλει να μαθαίνει πώς περνάς και νιώθει άνετα να σε πάρει ή να τον πάρεις τηλέφωνο όποτε είναι δυνατόν.

Βόλτες βόλτες κι άλλες βόλτες
Δε μπορεί αν δε σε δει συχνά μες στη βδομάδα. Εκτός αν εργάζεστε σε ιδιαίτερα ωράρια, στον ελεύθερό του χρόνο είσαι η προτεραιότητά και θέλει να δει πρώτα εσένα και ίσως μετά τους φίλους του. Θα πάτε σε διαφορετικά καφέ, εστιατόρια και μπαράκια αλλά θα βρείτε και το στέκι σας.

Ερωτική φωλίτσα
Πηγαίνεις σπίτι του συνέχεια. Κάνετε τέλειο σεξ το οποίο έχει χημεία πάθος και συναίσθημα. Μετά το σεξ κάθεστε αγκαλιά, όπως αγκαλιά είστε όταν βλέπετε μαζί σειρά. Τρώτε, κοιμάστε και ξυπνάτε μαζί. Γενικότερα νιώθεις σα να τον ξέρεις χρόνια και ο ίδιος νιώθει εντελώς άνετα να κάτσεις όσο θες.

Σε γνωρίζει στους κοντινούς του ανθρώπους
Σε γνωρίζει σε φίλους, σε πάει στους γονείς και σε παρουσιάζει στην οικογένειά του; Αυτό ήταν άντε και καλούς απογόνους κοπέλα μου! Στο σημείο με τους φίλους να πω ναι είναι ερωτευμένος. Αν όμως προχωράει παρακάτω, βρες νυφικό και παρανυφάκια. Το ότι σε γνωρίζει στα πιο κοντινά και αγαπημένα του άτομα σημαίνει ότι είσαι και ανήκεις μέσα σε αυτά. Είναι πολύ καλό σημάδι ότι σε θέλει συνέχεια δίπλα του.

Άντε και καλά στέφανα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.