Η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» κοντά στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του κοινωνικού της προγράμματος και ευρισκόμενη συνεχώς στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Ρεθύμνου, η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της διεύθυνσης του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου για την δωρεάν παραχώρηση λεωφορείων, με σκοπό την υλοποίηση σειράς εκπαιδευτικών επισκέψεων.
Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του Ειδικού Σχολείου στον αντιπρόεδρο της εταιρίας κ. Γιώργο Χατζηδάκη, οι εκπαιδευτικές αυτές επισκέψεις των μαθητών γίνονται στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης και της εμψύχωσής τους.
Επίσης του εξήγησαν ότι λόγω της αδυναμίας του Δήμου Ρεθύμνου να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις της υλοποίησης του προγράμματος κατά την φετινή σχολική χρονιά, κατέφυγαν στο ΚΤΕΛ ζητώντας την εξεύρεση πιθανής λύσης για το μεταφορικό πρόβλημα που ανέκυψε.
Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας κ. Γιώργος Χατζηδάκης εξετάζοντας το αίτημα του σχολείου δρομολόγησε άμεσα λύση, παραχωρώντας δωρεάν λεωφορεία του ΚΤΕΛ για την ασφαλή μετακίνηση των μικρών μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της πόλης κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.
«Ως ΚΤΕΛ αισθανόμαστε χρέος μας να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στις ανάγκες των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, αλλά και σε κάθε μεμονωμένο συνάνθρωπο μας, που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα μετακίνησης και ειδικά εάν πρόκειται για λόγους σωματικής και ψυχικής υγείας. Η εταιρία δηλώνει παρούσα και πρόθυμη να προσφέρει την βοήθεια της ισότιμα σε κάθε πολίτη ή συλλογικότητα», δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της εταιρίας «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ», κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.