Εθνικιστικό παραλήρημα Ακάρ: «Θα πεθάνουμε σαν ήρωες αλλά την σημαία μας δεν θα την υποστείλουμε»

Ημερομηνία:

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, βρέθηκε στην Καισάρεια βγάζοντας έναν προκλητικό λόγο αναφορικά με τα «δικαιώματα» της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Θα πεθάνουμε ως ήρωες, θα γίνουμε βετεράνοι, αλλά το λάβαρό μας και τη σημαία μας δεν μας κάνουν να την υποστείλουμε, δεν θα παραχωρήσουμε ποτέ τα δικαιώματά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, με τον ίδιο προκλητικό τόνο αναφέρθηκε τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο λέγοντας: «Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τα δικαιώματα, τα τόσο στην Κύπρο όσο και στο Αιγαίο» και συμπλήρωσε, «η τουρκική σημαία πλέον συμβολίζει την ασφάλεια και το λιμάνι σε πολλές περιοχές του κόσμου».

Τέλος ο Ακάρ έκανε αναφορά τόσο στην Λιβύη όσο και στον πόλεμο μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν: «Η Τουρκία κάθε μέρα που περνάει επεκτείνει το πεδίο δράσης της και το ενδιαφέρον της και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους καταπιεσμένους στη Λιβύη, με τους οποίους έχουμε δεσμούς εδώ και 500 χρόνια, και σήμερα και αύριο.

Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους ομογενείς μας στο Αζερμπαϊτζάν υπερασπιζόμενοι τις δίκαιες υποθέσεις τους όπως και σήμερα έτσι και αύριο και για πάντα».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νεκρές στον Κραν Μοντανά τρεις ανήλικες Ελληνίδες...

Φίλοι της οικογένειας Καλλέργη και Γκονζέτ, [που έχασαν τα...

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν όλοι οι τραυματίες από...

Στους 116 οι τραυματίες από την πυρκαγιά - 83...

Νεκρές στον Κραν Μοντανά τρεις ανήλικες Ελληνίδες...

Φίλοι της οικογένειας Καλλέργη και Γκονζέτ, [που έχασαν τα...

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν όλοι οι τραυματίες από...

Στους 116 οι τραυματίες από την πυρκαγιά - 83...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές και παραβάσεις νουθεσίας περί όπλων Η...

Εκτός ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖA ο Νίκος Φαραντούρης με απόφαση Φάμελλου

Ο ευρωβουλευτής οφείλει να παραδώσει την έδρα στο κόμμα...