Εξερράγη αυγό στο πρόσωπό της και τυφλώθηκε (φωτο)

Ημερομηνία:

Προσωρινή τύφλωση υπέστη μια έφηβη όταν ένα αυγό που μαγείρευε σε φούρνο μικροκυμάτων εξερράγη στο πρόσωπό της.

Η 19χρονη Κάρτνεϊ Γουντ από τη Βρετανία δεν βλέπει καθόλου από το αριστερό της μάτι, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Το αυγό εξερράγη στο πρόσωπό της όταν το έβγαλε από τον φούρνο μικροκυμάτων, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Τότε ούρλιαξε και έριξε κρύο νερό στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια, κάλεσε έναν φίλο για βοήθεια. Ο φίλος της ήρθε αμέσως στο σπίτι της και κάλεσε ασθενοφόρο.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο περιποιήθηκαν τις πληγές της με μορφίνη και γάζες. Οι γιατροί την διαβεβαίωσαν ότι τα εγκαύματα δεν ήταν σοβαρά, είχε τραυματίσει και τους δύο κερατοειδείς της, αλλά η βλάβη στην όρασή της δεν θα ήταν μόνιμη.

«Η όραση στο δεξί μου μάτι επανήλθε μετά από 48 ώρες, αλλά ακόμα δεν μπορώ να δω καλά από το αριστερό. Οι γιατροί μου είπαν ότι η όραση στο αριστερό μου μάτι μπορεί να μην αποκατασταθεί μέσα σε μια εβδομάδα ή ίσως περισσότερο» είπε η 19χρονη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Στα χνάρια θεών, ηρώων και τεράτων»: «Ύμνοι»...

Από το μαντείο των Δελφών μέχρι τα σμαραγδένια νερά...

Η ΕΕ θωρακίζει τους αγρότες

Υποχρεωτικά τα γραπτά συμβόλαια με τους αγοραστές – Αλλάζουν...

«Στα χνάρια θεών, ηρώων και τεράτων»: «Ύμνοι»...

Από το μαντείο των Δελφών μέχρι τα σμαραγδένια νερά...

Η ΕΕ θωρακίζει τους αγρότες

Υποχρεωτικά τα γραπτά συμβόλαια με τους αγοραστές – Αλλάζουν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα στις φλόγες: 33 συλλήψεις για εμπρησμό τις τελευταίες πέντε ημέρες

Οι 30 υποθέσεις αφορά σε αμέλεια και τρεις σε...

Αφορολόγητα τα φιλοδωρήματα έως 6.000 ευρώ τον χρόνο

Η νέα ρύθμιση θα προωθηθεί άμεσα ώστε να ψηφιστεί...

Τραγική ειρωνεία στα Βίλια: Εθελοντής έσωζε σπίτια ενώ το δικό του γινόταν στάχτη [βίντεο]

Συγκλονίζει το δράμα εθελοντή δασοπυροσβέστη στα Βίλια, ο οποίος...