Εξερράγη αυγό στο πρόσωπό της και τυφλώθηκε (φωτο)

Ημερομηνία:

Προσωρινή τύφλωση υπέστη μια έφηβη όταν ένα αυγό που μαγείρευε σε φούρνο μικροκυμάτων εξερράγη στο πρόσωπό της.

Η 19χρονη Κάρτνεϊ Γουντ από τη Βρετανία δεν βλέπει καθόλου από το αριστερό της μάτι, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Το αυγό εξερράγη στο πρόσωπό της όταν το έβγαλε από τον φούρνο μικροκυμάτων, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Τότε ούρλιαξε και έριξε κρύο νερό στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια, κάλεσε έναν φίλο για βοήθεια. Ο φίλος της ήρθε αμέσως στο σπίτι της και κάλεσε ασθενοφόρο.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο περιποιήθηκαν τις πληγές της με μορφίνη και γάζες. Οι γιατροί την διαβεβαίωσαν ότι τα εγκαύματα δεν ήταν σοβαρά, είχε τραυματίσει και τους δύο κερατοειδείς της, αλλά η βλάβη στην όρασή της δεν θα ήταν μόνιμη.

«Η όραση στο δεξί μου μάτι επανήλθε μετά από 48 ώρες, αλλά ακόμα δεν μπορώ να δω καλά από το αριστερό. Οι γιατροί μου είπαν ότι η όραση στο αριστερό μου μάτι μπορεί να μην αποκατασταθεί μέσα σε μια εβδομάδα ή ίσως περισσότερο» είπε η 19χρονη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αν το 1997 ήταν 2026

Τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Σαν σήμερα, το 1997....

Όταν η κλιματική αλλαγή βάζει «νάρκη» στον...

Η οικονομική κρίση από καύσωνες και πυρκαγιές στη Γηραιά...

Αν το 1997 ήταν 2026

Τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Σαν σήμερα, το 1997....

Όταν η κλιματική αλλαγή βάζει «νάρκη» στον...

Η οικονομική κρίση από καύσωνες και πυρκαγιές στη Γηραιά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάνω από 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός το 2027 – Τα πιθανά σενάρια

Την αύξηση προανήγγειλε ο Κυρ. Μητσοτάκης - Μελετάται να...

Αν το 1997 ήταν 2026

Τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Σαν σήμερα, το 1997....

Και δεύτερο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Κρήτη: Από την Μεσαρά στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο ασθενής

Σε επιφυλακή οι υγειονομικές αρχές του νησιού. Σε αυξημένη ετοιμότητα...