Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε, στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών
Επιπλέον, συνελήφθη ο ένας ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων
Εξιχνιάστηκε σήμερα (01.03.2022) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας που διαπράχτηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για ληστεία, ενώ ο ένας συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον, συνελήφθη ακόμα ένας ημεδαπός για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, την 25.02.2022 το βράδυ άγνωστο άτομο εισήλθε σε επιχείρηση ημεδαπού και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε ημεδαπό υπάλληλο και αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος χρηματικό ποσό ύψους 100 ευρώ και διέφυγε.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ο ένας ημεδαπός διέπραξε την ληστεία και ο δεύτερος ημεδαπός τον ανέμενε σε κοντινή απόσταση σε ρόλο τσιλιαδόρου και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα (01.03.2022) στην οικία του δεύτερου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια, 3 ασύρματοι, πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 2 αντιασφυξιογόνες μάσκες με 2 φίλτρα και κάλυκες.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για το...

Από 22 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2026 οι...

Στο νοσοκομείο ο θείος, στη φυλακή τα...

Παραμένει νοσηλευόμενος ο 43χρονος, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να...

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για το...

Από 22 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2026 οι...

Στο νοσοκομείο ο θείος, στη φυλακή τα...

Παραμένει νοσηλευόμενος ο 43χρονος, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία ο 47χρονος πατέρας 16χρονου παιδιού με αυτισμό στα Χανιά

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 47χρονο για απλή σωματική...

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τους Έλληνες που άνοιξαν σημαία στην Αγία Σοφία

Η απόφαση εκδόθηκε από τουρκικό δικαστήριο για το περιστατικό...