Ευχές Περιφερειάρχη Κρήτης στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Κισσάμου Χανίων

Ενότητα, συνεργασία και διεκδίκηση, ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην επανεκλεγείσα Δημοτική Αρχή Κισσάμου, μετά την ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κισσάμου Χανίων παρουσία εκκλησιαστικών, τοπικών αρχών και φορέων.
Παράλληλα, τόνισε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει τον Δήμο σε επίπεδο τεχνικών υπηρεσιών για να μπορεί να υλοποιεί έργα.
«Εύχομαι στην εκλεγμένη νέα δημοτική αρχή Κισσάμου, σιδεροκέφαλη, καλή επιτυχία και με ενότητα να διεκδικεί και από την περιφέρεια και από την κεντρική εξουσία. Εμείς είμαστε δίπλα στο δήμο Κισάμου, το έχουμε αποδείξει και μέσα από τα έργα και την προγραμματική σύμβαση που έχουμε κάνει για να εκτελούμε τα έργα του δήμου. Γιατί δεν υπάρχει τεχνική υπηρεσία που να μπορεί να τα δημοπρατήσει», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε πως θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα δυο μεγάλα έργα με οραματικό χαρακτήρα για την περιοχή.
«Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα με δύο μεγάλα οραματικά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος, το ένα είναι το γυμνάσιο λύκειο και το ΕΠΑΛ (15 εκ) και το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της ανάπλασης της Κισσάμου που γίνεται η μελέτη. Υποστηρίζουμε αυτήν την πρόταση, διεκδικούμε τους πόρους και με την ολοκλήρωση της μελέτης δημοπρατείται έργο που θα είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο», ανέφερε.
Σε ότι αφορά το σχολικό συγκρότημα ο περιφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε πως είναι σε αναμονή της έγκρισης από την πολεοδομία «άρα εκτιμούμε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2024 θα μπορεί το έργο αυτό να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και να δημοπρατηθεί».

Τα σχόλια είναι κλειστά.