Φονικό-Ανώγεια: Διαφορετική εκδοχή δίνει στην κατάθεσή του ο Μανώλης Καλομοίρης

Φονικό-Ανώγεια: Πρώτες πληροφορίες για την κατάθεση του Μανώλη Καλομοίρη

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης για το διπλό φονικό στα Ανώγεια, ενώ ο συλληφθείς Μανώλης Καλομοίρης, με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Καλομοίρης παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές, συνοδεία των δικηγόρων του Διονύση Βέρα και Αλεξάνδρας Σπανάκη.

Στην πρώτη υποστηρικτική γραμμή που ακολουθεί υποστηρίζει διαφορετική εκδοχή από τα μέχρι τώρα συγκεντρωθέντα στοιχεία.

Σύμφωνα με το Cretalive, o 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης στην πρανακριτική φάση υποστήριξε ότι βρίσκονταν στο σπίτι του , όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει.

Ο Γιώργος Ξυλούρης δηλαδή βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πατέρα του Λευτέρη Καλομοίρη και ο Μανώλης δεν βρίσκονταν στο πεδίο του φονικού, όπως περιγράφεται στα περισσότερα ρεπορτάζ.

Με το άκουσμα του πυροβολισμού, όρμησε έξω από το σπίτι, παίρνοντας μαζί του το 9άρι όπλο που είχε.

Στο δρόμο βρέθηκε αντιμέτωπος με το θέαμα του νεκρού πατέρα του. Θόλωσε όταν τον  αντίκρισε να κείτεται νεκρός, “με μια τρύπα στο στήθος” και τον Γιώργο Ξυλούρη να στέκεται από πάνω του.

Ο Μανώλης Καλομοίρης φέρεται να είπε πως μπροστά στο θέαμα του νεκρού πατέρα του, σοκαρίστηκε και χωρίς δεύτερη σκέψη, άδειασε το όπλο του πάνω στον 30χρονο Ξυλούρη: “Θόλωσα πήρα το όπλο και έριξα” υποστηρίζοντας επίσης ότι δεν περίμενε να βρει τέτοιο κακό την οικογένειά του..

Ο 29χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί της Δευτέρας(04/05/2020), ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Διαβάστε σχετικά:

1. Τα Τρία Πρόσωπα Της Φονικής Τραγωδίας Στα Ανώγεια

2. Σοκ Στα Ανώγεια. Ολόκληρο Το Χρονικό Της Φονικής Συμπλοκής [Όλα τα Νέα Στοιχεία]

3. Φονικό Στα Ανώγεια: Δύο Νεκροί, Ένας Τραυματίας.

4. Φονικό Στα Ανώγεια: Παραδόθηκε Ο Μανώλης Καλομοίρης

5. Ανώγεια: Για Ένα Πάρκινγκ Έγινε Τελικά Το Διπλό Φονικό;

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.