Φωτιά στο Μασταμπά- Εκκενώθηκαν τα σχολεία της περιοχής

Ημερομηνία:

Αυτή την ώρα συνεχίζεται η αδυσώπητη μάχη με τις φλόγες, καθώς η πυρκαγιά μαίνεται. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, εκκενώθηκαν εγκαίρως τα σχολεία της περιοχής. Ωστόσο,  καίγονται οικοδομικά υλικά επιχειρήσεων και εκτάσεις γύρω από τον λόφο του Τιμίου Σταυρού.  Τα παιδιά του 16ου δημοτικού και του 10ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου βρίσκονται με ασφάλεια απέναντι από τα γραφεία του ΙΚΑ στο Μασταμπα λόγω του ότι ο δρόμος Μασταμπας – Τρια Μοναστήρια είναι κλειστός Η κυκλοφορία από και προς την πόλη γίνεται με δυσκολία μόνο από το Στρατόπεδο και τα Περιβόλια.

Ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια από την άλλη πλευρά, πάνω από την οδό Κουρμούλη να μη επεκταθεί η φωτιά στο δάσος με τα πευκάκια.

15:10 Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δίνουν συνεχώς μάχη και έχουν καταφέρει να μην κινδυνεύσουν ζωές και σπίτια. Αυτή την ώρα φαίνεται να τίθεται υπό μερικό έλεγχο. Στο μεταξύ οι πληροφορίες θέλουν να ξεκίνησε η φωτιά από τσιγάρο που πετάχτηκε από την Εθνική Οδό.

 

 

 

πηγή rethemnosnews.gr

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρίας Λιονή ...

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων,...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενισχύει ακόμη περισσότερο ...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συνεχίζει να ενισχύει τη μικροκινητικότητα στην...

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρίας Λιονή ...

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων,...

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενισχύει ακόμη περισσότερο ...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συνεχίζει να ενισχύει τη μικροκινητικότητα στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το μήνυμα της Σέβης Βολουδάκη για την επιτυχία του γιου της στις Πανελλαδικές

Η ανάρτηση της Σ. Bολουδάκη στο instagram: “Συγχαρητήρια Γιώργο μου! Η...

Στην τελική ευθεία η αναβάθμιση της ΕΕΛ Χανίων – Αυτοψία του Δημάρχου στα έργα

Σημαντική πρόοδο καταγράφουν τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της...