Γεύμα Μαρινάκη με στελέχη του «Πειραιά Νικητή»

Γεύμα Μαρινάκη με στελέχη του «Πειραιά Νικητή». Γεύμα στο γνωστό εστιατόριο «Το Υπερωκεάνειον» είχαν τα στελέχη της παράταξης…

Γεύμα στο γνωστό εστιατόριο «Το Υπερωκεάνειον» είχαν τα στελέχη της παράταξης «Πειραιάς Νικητής», μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Νικηταρά, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019. Η εκδήλωση έγινε ύστερα από δωρεά του εφοπλιστή και πρώτου δημοτικού σύμβουλου της πόλης Βαγγέλη Μαρινάκη, στην μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη.

Στο γεύμα, όπως ήταν φυσικό, κυριάρχησαν οι συζητήσεις γύρω από τη συγκινητική τελετή των αποκαλυπτηρίων, αλλά και όλα όσα ενώνουν την παράταξη που κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές στον Πειραιά, δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζεται να επαναλάβει στις 26 Μαΐου μία ακόμα σημαντική νίκη, που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του μεγάλου λιμανιού.

Παρόντες σε αυτό το τραπέζι, εκτός του κ. Μαρινάκη που διακρίνεται και στη φωτογραφία, ήταν μεταξύ άλλων η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Σταυρούλα Αντωνάκου, η Ανδριάννα Ζαρακέλη, ο Γιάννης Μελάς, ο Ανδρέας Βεντούρης, ο Νικήτας Γκόλφης, ο Κούλης Δουρέκας, ο Γιώργος Λέντζος και ο Μύρωνας Σπινθάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.