Γιώργος Μουκίδης – Συγκλονισμένος με την αυτοκτονία του μετρ ο μουσικοσυνθέτης

Ημερομηνία:

«Δε φροντίσαμε να έχουμε στενή επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος κινδύνευε. Δεν κάναμε κάτι συλλογικά για να τον στηρίξουμε»
Συντετριμμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση της αυτοκτονίας του πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη.

Ο 59χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του και βρέθηκε νεκρός δίπλα στο όπλο του, μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε συνεργαστεί με πλήθος τραγουδιστών.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο περνούσε δύσκολα. Είχε μείνει άνεργος και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Ο Γιώργος Μουκίδης που ήταν φίλος με τον εκλιπόντα, μίλησε στο «Πρωινό» για τη σχέση τους και τόνισε πόσο περήφανος ήταν ο 59χρονος.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι φίλος μου. Είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα και όλη η κατάσταση αυτή που γίνεται τώρα, μην τα λέμε πάλι. Ένας άνθρωπος που έχει οικονομικό πρόβλημα ζορίζεται περισσότερο. Συν τον άγχος. Δεν είχε οικογένεια, ήταν μόνος του. Νομίζω έχει έναν αδερφό. Δεν ήξερα κανέναν δικό του ποτέ. Ήταν φίλοι με τον Νότη πολλά χρόνια. Μετά κάτι συνέβη μεταξύ τους. Είχαν τσακωθεί.

Ο Σήφης ήταν πάρα πολύ περήφανος, δεν μιλούσε. Θα έπρεπε να έχεις καθημερινή επαφή μαζί του για να καταλάβεις ότι δεν έχει να φάει ή να μείνει κάπου. Όταν γράφω ότι φταίμε όλοι, πραγματικά το λέω. Φταίμε γιατί απορροφημένοι από την καθημερινότητά μας δε φροντίσαμε να έχουμε στενή επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος κινδύνευε. Εμείς φταίμε, γιατί υποτίθεται πως είμαστε φίλοι του και δεν κάναμε κάτι συλλογικά για να τον στηρίξουμε και αυτό δε συνέβη».

Ο μουσικοσυνθέτης έγραψε και ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook
1000 συγνώμη φίλε μου καλέ….
Φταίμε όλοι μας για αυτό που έκανες….
Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου…..
Οι δικοί σου άνθρωποι…
ΤΡΑΓΙΚΟ….
Ο Σήφης Δαμανάκης φίλοι μου και «φίλοι» μου αυτοκτόνησε γιατί ήτανε περήφανος….
Ο άγγελος απο την Κρήτη
ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ….
Πόσο θλίψη νιώθω…..
Πόσο άδικο όλο αυτό….
ΚΡΙΜΑ….
ΑΧ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ…..
ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ….

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Πάμε για χόρτα»: Η παράδοση της κρητικής...

Στην Κρήτη, η φύση δεν αποτελεί απλώς ένα σκηνικό....

Σκινιάς: πυροβόλησε πέντε φορές τον πρώην φίλο...

Οι Αρχές αναζητούν 21χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στο...

«Πάμε για χόρτα»: Η παράδοση της κρητικής...

Στην Κρήτη, η φύση δεν αποτελεί απλώς ένα σκηνικό....

Σκινιάς: πυροβόλησε πέντε φορές τον πρώην φίλο...

Οι Αρχές αναζητούν 21χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καιρός: «Διπρόσωπη» η Δευτέρα με βροχές στην ανατολική Ελλάδα και άνοδος της θερμοκρασίας

«Διπρόσωπος καιρός» προβλέπεται για, Δευτέρα 4 Μαΐου, με έντονες...

Εορτολόγιο 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

«Πάμε για χόρτα»: Η παράδοση της κρητικής γης γίνεται εμπειρία

Στην Κρήτη, η φύση δεν αποτελεί απλώς ένα σκηνικό....

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων του Ιράν

Τα στάδια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πρόοδος σημειώνεται στις...