«Καρδιά» του Υπ. Υποδομών στην Κρήτη, χαρακτήρισε ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Καραγιάννης τον Ο.Α.Κ.

Ημερομηνία:

Συνάντηση εργασίας με την Διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Άρη Παπαδογιάννη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Λευτέρη Κοπάση, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Π.Ε. Ηρακλείου, είχε την Πέμπτη 9/12/2021, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στην Κρήτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννης Καρνέσης, ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργος Αγαπάκης και στελέχη του υπουργείου και του ΟΑΚ.

Στη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης, έγινε η καταγραφή, ο προγραμματισμός και η προτεραιοποίηση των μεγάλων Αναπτυξιακών έργων που θα εκτελεστούν τα επόμενα χρόνια στην Κρήτη, με τον Υφ. Υποδομών κ. Καραγιάννη, να στέκεται ιδιαίτερα, στον σημαντικό «ρόλο» που θα διαδραματίσει στην υλοποίηση τους, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο ΟΑΚ αποτελεί την «καρδιά» του Υπουργείου Υποδομών στην Κρήτη».

«Με τον Υφυπουργό τον κ. Καραγιάννη, εξετάσαμε τον προγραμματισμό των Αναπτυξιακών έργων που θα γίνουν στην Κρήτη. Το ενδιαφέρον της ηγεσίας του Υπουργείου για το νησί είναι βέβαιο. Στο σημαντικότερο για ολόκληρο το νησί έργο, που αφορά τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, ο Ο.Α.Κ. έχει διαδραματίσει ένα πάρα πολύ σημαντικό «ρόλο» μέχρι σήμερα, σε ότι αφορά τις μελέτες που έχουν εκπονηθεί, ο «ρόλος» αυτός θα συνεχιστεί, στο σύνολο των μεγάλων Αναπτυξιακών έργων που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια στην Κρήτη, με δεδομένο – όπως επεσήμανε και ο ίδιος ο Υφυπουργός – ότι «ο ΟΑΚ αποτελεί την καρδιά του Υπ.Υποδομών στο νησί», υπογράμμισε στην διάρκεια δηλώσεων του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Τα μεγαλύτερα έργα υποδομής που έχουν γίνει ποτέ στο νησί, θα τα δούμε να υλοποιούνται το επόμενο χρονικό διάστημα και σε αυτό τον σχεδιασμό, ο Ο.Α.Κ. διεκδικεί την δική του θέση, με δεδομένο πως αποτελεί την «καρδιά» του Υπουργείου Υποδομών στην Κρήτη», δήλωσε από την δική του πλευρά, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρης Κοπάσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο τελευταίο στάδιο η ανακατασκευή του πεζοδρομημένου...

Την Παρασκευή 22/5 ξεκινά και η ασφαλτόστρωση μέχρι την...

Βιωματικό σεμινάριο θεραπευτικής φωτογραφίας από την Περιφέρεια...

Η Περιφέρεια Κρήτης, μέσω του Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας συνεχίζει...

Στο τελευταίο στάδιο η ανακατασκευή του πεζοδρομημένου...

Την Παρασκευή 22/5 ξεκινά και η ασφαλτόστρωση μέχρι την...

Βιωματικό σεμινάριο θεραπευτικής φωτογραφίας από την Περιφέρεια...

Η Περιφέρεια Κρήτης, μέσω του Αυτοτελούς Γραφείου Ισότητας συνεχίζει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο τελευταίο στάδιο η ανακατασκευή του πεζοδρομημένου τμήματος της Ταξιάρχου Μαρκοπούλου

Την Παρασκευή 22/5 ξεκινά και η ασφαλτόστρωση μέχρι την...

Ελένη Βατσινά για το ιατρείο του Αεροδρομίου Ηρακλείου: «Η Κυβέρνηση αφήνει ακάλυπτη μια κρίσιμη πύλη εισόδου της χώρας»

Κοινοβουλευτική παρέμβαση για τη σοβαρή υποστελέχωση στο Ειδικό Περιφερειακό...