«Η γειτονιά κινδυνεύει κι εμείς υποφέρουμε! Φοβόμαστε να βγάλουμε τα παιδιά μας έξω»

Ημερομηνία:

Κάτοικοι της Παναγίατσας Μασταμπά αισθάνονται απροστάτευτοι και ξένοι εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια στη γειτονιά τους, όπως καταγγέλλει στο neakriti.gr, δημότης που μένει στην περιοχή

Κάτοικος της περιοχής Παναγίτσας Μασταμπά, εκφράζει την έντονη αγανάκτησή του και καταγγέλλει και μέσω του neakriti.gr, ότι 50 νεαρά άτομα μαζεύονται σχεδόν κάθε απόγευμα και κάνουν κάθε λογής συναλλαγές και καταστροφές, στην πλατεία της Παναγίτσας, όπως φθορές σε αυτοκίνητα, φθορές στον αστικό εξοπλισμό, ενώ την ίδια ώρα εκφοβίζουν περαστικούς, με τις αρχές σύμφωνα με τον ίδιο να μην ανταποκρίνονται στις συνεχής οχλήσεις, όχι μόνον του ίδιου αλλά και άλλων κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα αν τολμήσει κάποιος να τους κάνει παρατήρηση -οι γονείς που έφερναν τα παιδιά τους στον πλατεία για παιχνίδι -μιας δεν υπάρχει άλλος χώρος για να πάνε-, τον αποφεύγουν διότι φοβούνται, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «και να μην αναφερθώ στα ηχεία Bluetooth. Αυτά λοιπόν διαδραματίζονται στην πλατεία Μασταμπά και είναι κρίμα να αισθανόμαστε απροστάτευτοι και τελικά ξένοι στην γειτονιά μας!».

Ακολουθεί η καταγγελία του αναγνώστη του neakriti.gr:

«Είναι γνωστά τα όσα διαδραματίζονται εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια στον παράπλευρο πεζόδρομο της Παναγίας Μασταμπά.

Οι συνεχής οχλήσεις μου και όχι μόνο οι δικές μου στην άμεσο δράση δυστυχώς δεν έχει  αποτέλεσμα παρόλο που ανελλιπώς επεμβαίνει σε κάθε τηλεφώνημα μετά όμως από τις 11μμ για την διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Το μεγάλο πρόβλημα κύριοι της αστυνομίας δεν είναι η διατάραξή της κοινής ησυχίας είναι ότι τα περίπου 50 νεαρά άτομα που μαζεύονται σχεδόν κάθε απόγευμα (εάν είμαστε τυχεροί και δεν έρθουν απολαμβάνουμε όλοι οι γείτονες τα μπαλκόνια μας) κάνουν κάθε λογής συναλλαγές και καταστροφές (έχουν αναγκάσει στον παρακείμενο παιδικό σταθμό τα παιδάκια έχουν ένα σχολείο κλουβί με κάγκελα περιμετρικά στα 4 μέτρα γιατί την επόμενη μέρα βρίσκουν κάθε λογής επιμορφωτικά αντικείμενα) φθορές στα αυτοκίνητα (τα κάνουν καθίσματα) φθορές στον αστικό εξοπλισμό (δημοτικός φωτισμός) εκφοβισμός περαστικών με κάθε λογής επιφωνήματα σε περίπτωσή που τολμήσει κανείς να τους κάνει παρατήρηση -οι γονείς που έφερναν τα παιδιά τους στον πλατεία για παιχνίδι- μιας δεν υπάρχει άλλος χώρος τον αποφεύγουν διότι φοβούνται   και να μην αναφερθώ στα ηχεία Bluetooth. Αυτά λοιπόν διαδραματίζονται στην πλατεία Μασταμπά και είναι κρίμα να αισθανόμαστε απροστάτευτοι και τελικά ξένοι στην γειτονιά μας!».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στους δρόμους το Ηράκλειο για τον Παύλο...

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:00,...

Αυλαία στο 3ο Φεστιβάλ των Τειχών του...

Μάγεψε το κοινό συναυλία του βραβευμένου με Όσκαρ Ιταλού...

Στους δρόμους το Ηράκλειο για τον Παύλο...

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:00,...

Αυλαία στο 3ο Φεστιβάλ των Τειχών του...

Μάγεψε το κοινό συναυλία του βραβευμένου με Όσκαρ Ιταλού...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 13 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Φοιτητικές κατοικίες: Εκτός ελέγχου τα ενοίκια – Αύξηση 164% σε μια 10ετια

Αυξημένα είναι τα ενοίκια για φοιτητικές κατοικίες πανελλαδικά -...

Στους δρόμους το Ηράκλειο για τον Παύλο Φύσσα: Μεγάλη συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:00,...