Η Ρωσίδα με το διάφανο κορμάκι που «έλιωσε τους πάγους»!

Η Ρωσίδα με το διάφανο κορμάκι που «έλιωσε τους πάγους»! Το στενό κορμάκι που άναψε φωτιά στους πάγους ήταν ή όχι διάφανο;…

Το στενό κορμάκι που άναψε φωτιά στους πάγους ήταν ή όχι διάφανο; Τόσο οι θεατές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού όσο και ο κόσμος που είδε το βίντεο έχουν διχαστεί. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το κορμάκι ήταν διάφανο και κάποιοι άλλοι ότι δεν ήταν. Σε ένα πράγμα όμως συμφωνούν. Ότι η Αλεξάνδρα Στεπάνοβα η αθλήτρια του πατινάζ από τη Ρωσία, έχει ένα εκπληκτικό κορμί με χάρη και πλαστικότητα και ένα πανέμορφο πρόσωπο που σαγηνεύει.

Σίγουρο είναι επίσης ότι όλοι (και αυτοί που λένε πως ήταν διάφανο το κορμάκι και οι άλλοι που λένε πως δεν ήταν) μα όλοι θα ήθελαν να την ξαναδούν με το εφαρμοστό διάφανο κορμάκι της να χορεύει πάλι στον πάγο.

Η ίδια η Αλεξάνδρα όταν πληροφορήθηκε το σάλο που δημιουργήθηκε για το κορμάκι που φορούσε δήλωσε αφοπλιστικά: «Ελπίζω να μην έδειχνε πρόστυχο».

Ενώ ο παρτενέρ της στο νούμερο του πατινάζ, Ιβάν Μπούκιν είπε: «Θέλαμε το κουστούμι να είναι σέξι, ερωτικό και λιγάκι προκλητικό για το νούμερο μας.»

Η Αλεξάνδρα μπορεί να αναρωτήθηκε εάν έδειχνε πρόστυχο το κορμάκι της αλλά με ειλικρίνεια είπε: «Θα παρακολουθήσουμε το βίντεο με την εμφάνισή μας σε μεταγενέστερο χρόνο. Ίσως αλλάξουμε κάτι, αν όμως κρίνουμε ό,τι όλα έδειχναν όπως πρέπει, το κουστούμι θα παραμείνει ως έχει»

Τα σχόλια είναι κλειστά.