Η UEFA έκανε επιτροπή για να δώσει λύσεις για τα πρωταθλήματα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, τέσσερις μέρες μετά την τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, συστάθηκε επιτροπή για να εξετάσει τι μέλλει γενέσθαι στα πρωταθλήματα που έχουν ανασταλεί και δεν ολοκληρώθηκαν λόγω του… χτυπήματος του κορονοϊού. Η Ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θέλει να ολοκληρωθούν, προκειμένου να δηλωθούν οι ομάδες για τις διοργανώσεις.
Πιο συγκεκριμένα η ΕΠΟ μας ενημερώνει ότι «έχει συσταθεί (σ.σ. από την UEFA) και λειτουργεί ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων των λιγκών και των ομάδων, για να εξεταστούν οι λύσεις για το εναπομείναν αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν, ώστε να επιτραπεί η ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και να υλοποιηθεί κάθε άλλη απόφαση που ελήφθη στην τηλεδιάσκεψη της 17ης Μαρτίου».
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ καταλήγει:
«Οι αποφάσεις για τις ημερομηνίες των λοιπών διοργανώσεων UEFA, είτε πρόκειται για ανδρικές ή γυναικείες διασυλλογικές διοργανώσεις είτε για διοργανώσεις ανδρικών ή γυναικείων εθνικών ομάδων, θα ληφθούν και ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Το UEFA EURO 2020 είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί σε δώδεκα πόλεις σε όλη την Ευρώπη στο διάστημα μεταξύ 12 Ιουνίου και 12 Ιουλίου 2020. Οι νέες ημερομηνίες είναι 11 Ιουνίου με 11 Ιουλίου 2021».

Τα σχόλια είναι κλειστά.