Χανιά: Ξεκινά και επίσημα το Ινστιτούτο Πετρελαϊκής Έρευνας

Ημερομηνία:

Χαιρετισμό στην εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης του Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), θα απευθύνει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στις 15:00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι), στα Χανιά.

Η ίδρυση του νέου Ινστιτούτου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, με σκοπό την ανίχνευση και εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, καθώς και τη μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από το ΙΤΕ και το Πολυτεχνείο Κρήτης, θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Ακόμη, θα πραγματοποιήσουν ομιλίες ο πρόεδρος του ΔΣ του ΙΤΕ, Νεκτάριος Ταβερναράκης και ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την...

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συγχαρητήρια επιστολή του...

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην εκπαιδευτική ρομποτική στην Π.Ε....

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026, στο...

Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την...

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε συγχαρητήρια επιστολή του...

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην εκπαιδευτική ρομποτική στην Π.Ε....

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026, στο...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τοξική ατμόσφαιρα: Ο αέρας των ελληνικών πόλεων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει γίνει...

Πώς θα «φακελωθούν» όλα τα χρέη κάθε νοικοκυριού

Έγινε το πρώτο βήμα με το Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων...