Ιωνικός: Παραιτήθηκε ο Σπανός μετά το 7-0 από τον ΟΦΗ

Ημερομηνία:

Ποιος προπονητής της Superleague παραιτήθηκε από την ομάδα του μετά τα επτά γκολ σε φιλικό, μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μια βδομάδα πριν την επανέναρξη της Superleague έπεσε «βόμβα» στο πρωτάθλημα, καθώς ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός παραιτήθηκε από την ομάδα.

Ο λόγος που ο Έλληνας τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από τη συντριβή που υπέστη η ομάδα της Νίκαιας με 7-0 από τον ΟΦΗ, σε φιλικό που έγινε το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου.

Η βαριά ήττα για τον Ιωνικό προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα της Νεάπολης, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Σπανός υπέβαλε την παραίτηση του. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Νικαιωτών, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV που κάλυπτε το παιχνίδι, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο.

«Τι σχόλιο μπορώ να κάνω με αυτό που είδα σήμερα; Ντροπή και μόνο ντροπή! Θα σταματήσω να προπονώ την ομάδα, δεν με αντιπροσωπεύει αυτό! Από σήμερα ο Ιωνικός πρέπει να ψάξει άλλο προπονητή. Ντροπή και συγγνώμη στον κόσμο. Κάνω αυτό που νιώθω εγώ», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σπανός, που δεν θα συνεχίσει στον Ιωνικό.

Πλέον οι Νικαιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, μόλις μια βδομάδα πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου της Superleague και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σε μια ιδιαίτερη αναμφίβολα απόφαση του Έλληνα κόουτς.

Για την ιστορία, τα γκολ του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ιωνικό σημείωσαν ο Ντίκο (4΄), ο Ντιουσέ (18΄), ο Λάρσον (40΄ και 52΄), ο Γκερέρο (77΄ και 84΄) και ο Περέα (88΄).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε (ξανά) το μέλλον:...

Ο πρόεδρος της Super League αναφέρθηκε στα βήματα που...

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ποστέκογλου έκανε υπερήφανη την...

Ύμνους για τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ από τον...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε (ξανά) το μέλλον:...

Ο πρόεδρος της Super League αναφέρθηκε στα βήματα που...

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ποστέκογλου έκανε υπερήφανη την...

Ύμνους για τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ από τον...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Γιάννης Στεφανογιάννης προβάλλει τον «Ορίζοντα» στις Ελβετικές Άλπεις

Ο ορειβάτης - αλπινιστής, ολοκλήρωσε την ορειβατική αποστολή στην...

«Όχι σε δομές στην Κρήτη» – Επιστολή των φορέων του τουρισμού στον Πρωθυπουργό

Με κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό...

Δήμος Ηρακλείου:Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Πενταμόδι την Πέμπτη 17 Ιουλίου

Πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης για την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου...

«Αιμορραγεί» ο κλάδος του τουρισμού και επισιτισμού

*Για εκρηκτικό μείγμα κυβερνητικής αναλγησίας και εργοδοτικής παραβατικότητας κάνει...