Με υπογραφή Μαρινάκη η χορηγία-μαμούθ της Super League, οριστική η συμφωνία

Πρόκειται για τεράστια συμφωνία της Super League με την Stoiximan. Μια συμφωνία που ξεκίνησε και οριστικοποιήθηκε, με πρωτοβουλίες του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη. Ετσι η Λίγκα εξασφάλισε κεντρική χορηγία 9,45 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Μια προσφορά ασύγκριτη με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν την περίοδο Μαρινάκη στη Super League όταν οι προσφορές ήταν… μηδέν και όταν από την προηγούμενη χορηγία που ήταν σχεδόν στο… μισό της νέας, οφείλονται εκατομμύρια! Τώρα, όχι μόνο κονταροχτυπήθηκαν δυο σοβαρές μεγάλες εταιρείες (stoiximan, novibet) αλλά έφτασε και το ποσό σε επίπεδα που καθίσταται παρακαταθήκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο μέλλον!

Η συμφωνία με τη stoiximan εγκρίθηκε ομόφωνα σήμερα (16/12) από το ΔΣ της διοργανώτριας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία, η οποία επιβεβαιώνει και την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο Μαρινάκης έκανε πράξη αυτό που είχε εξαγγείλει από την πρώτη ημέρα της εκλογής του στην προεδρική καρέκλα της διοργανώτριας, με την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων. Η ομόφωνη απόφαση επισφράγισε αυτή τη μεγαλειώδη για το ποδόσφαιρό μας συμφωνία.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες και για την προκαταβολή που θα δώσει ανάσα στις ομάδες του συνεταιρισμού αλλά και για την συνολική συμφωνία που αποτελεί εφαλτήριο αλλαγής επιπέδου στο ποδόσφαιρό μας.

Με Μαρινάκη και την σκληρή δουλειά της αναπληρώτριας προέδρου Κάτιας Κοξένογλου η Super League κατάφερε να κλείσει μια συμφωνία που μέρες πριν έμοιαζε αδιανόητη. Μάλιστα ο Ηλίας Πουρσανίδης του ΟΦΗ ανέφερε στο ΔΣ ότι «αυτή η συμφωνία είναι μια τεράστια επιτυχία του ποδοσφαίρου μας και παρακαταθήκη για το μέλλον».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.