ΗΠΑ: Νταντά έβαλε το 4χρονο αγοράκι που πρόσεχε μέσα στο στεγνωτήριο

Η 35χρονη υποτίθεται θα πρόσεχε το 4χρονο αγοράκι αφού οι γονείς του δούλευαν.

ΗΠΑ: Νταντά έβαλε το 4χρονο αγοράκι που πρόσεχε μέσα στο στεγνωτήριο

Το περιστατικό είναι σοκαριστικό. Η νταντά στη Φλόριντα στην κομητεία Λέικ που υποτίθεται θα πρόσεχε το 4χρονο αγοράκι, το έβαλε στο στεγνωτήριο μαζί με κάτι πετσέτες, έκλεισε το πορτάκι και πάτησε το «ΟΝ».

Και δεν είναι μόνο αυτό. Κάποια στιγμή πάτησε διακοπή προγράμματος, άνοιξε το πορτάκι, είδε ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του, έκλεισε πάλι το πορτάκι και πάτησε το κουμπί για να συνεχιστεί το πρόγραμμα.

Η γυναίκα ονομάζεται Άμπερ Τσάπμαν. Όταν επέστρεψαν οι γονείς του η νταντά είπε στο παιδί να μην πει τίποτε. Όταν όμως η μητέρα του είδε μελανιές στην πλάτη του και πρόσεξε ότι υπήρχαν χτυπήματα στα μάτια, το πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.

Κακούργημα πρώτου βαθμού

Εκεί το παιδάκι είπε τα πάντα. Είπε ότι στην αρχή του άρεσε σαν παιχνίδι που όλα γύριζαν γύρω γύρω αλλά μετά καιγόταν και δεν μπορούσε να αναπνεύσει ενώ χτυπούσε συνέχεια στον μεταλλικό κάδο.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και το γραφείο του Σερίφη εντόπισε την Άμπερ και την συνέλαβε. Ο δικαστής όρισε δικάσιμο με την κατηγορία περι βαριάς κακοποίησης παιδιού (κακούργημα πρώτου βαθμού) και την άφησε ελεύθερη με εγγύηση 15 χιλιάδων δολαρίων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.