Ηράκλειο:Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας από το Δήμο Μαλεβιζίου

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολείο θα βρεθούν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας τη Δευτέρα, μετά τις εκτεταμένες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο των σχολικών διακοπών για το Πάσχα.
Μέσα από τη συνεργασία της Αντιδημάρχου Παιδείας Μαρίνας Βογιατζή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Άρη Σαλούστρου και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαου Σκουλούδη με το διευθυντή του σχολείου Απόστολο Κλινάκη έγινε πλήρη καταγραφή των αναγκαίων εργασιών συντήρησης του σχολείου.
Ο Δήμος Μαλεβιζίου εκμεταλλεύτηκε πλήρως την περίοδο των διακοπών προκειμένου να εκτελεστούν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης των κτιρίων με μονώσεις και επισκευαστικές εργασίες στα στέγαστρα, πλήρη ανακατασκευή των τουαλετών και συντήρηση πρασίνου. Παράλληλα έγινε και συντήρηση του γηπέδου μπάσκετ στην αυλή του σχολείου.
Σήμερα στο σχολείο βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Μαρίνα Βογιατζή, Άρης Σαλούστρος και Βαγγέλης Παρασύρης όπου με τον διευθυντή του σχολείου, είδαν από κοντά τις εργασίες που έχουν εκτελεστεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.