Ηράκλειο: Γέμισε χωριό με θανατωμένα γατιά – Έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ.

Ημερομηνία:

Οργή και αποτροπιασμό προξενούν τα απανωτά κρούσματα θανάτωσης ζώων σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Οι κάτοικοι του χωριού Αποστόλοι Πεδιάδος , σύμφωνα με το cretapost.gr, το πρωί της Πέμπτης αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα. Περισσότερα από 8 νεκρά γατιά και 2 να χαροπαλεύουν.

Τα γατιά δεν δημιουργούσαν πρόβλημα στους κατοίκους σύμφωνα με τις μαρτυρίες και μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που τα φρόντιζαν. Κάτοικος του χωριού μάλιστα είχε φροντίσει για τον εμβολιασμός τους.

Πριν από δύο ημέρες είχαν εντοπιστεί ακόμη 2 νεκρά γατιά όμως οι κάτοικοι θεώρησαν ότι επρόκειτο για τυχαίο γεγονός.

Αυτή τη φορά όμως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου θα πάρουν τα γατιά για νεκροψία στο δημοτικό κτηνιατρείο του Ηρακλείου.

Οι κάτοικοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών και ευχαριστούν τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση για την ευαισθησία και την προθυμία τους να εντοπίσουν τους δράστες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λευτέρης Αυγενάκης: «Με ενότητα και συνεργασία θωρακίζουμε...

Στο τραπέζι τα προβλήματα στις δηλώσεις ΟΣΔΕ, η σύνδεση...

Κρήτη:Σύσκεψη για τις καθυστερήσεις στις δηλώσεις ΟΣΔΕ...

Τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει με τις καθυστερήσεις...

Λευτέρης Αυγενάκης: «Με ενότητα και συνεργασία θωρακίζουμε...

Στο τραπέζι τα προβλήματα στις δηλώσεις ΟΣΔΕ, η σύνδεση...

Κρήτη:Σύσκεψη για τις καθυστερήσεις στις δηλώσεις ΟΣΔΕ...

Τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει με τις καθυστερήσεις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με θετικό πρόσημο και ο ισολογισμός 2025 του Δήμου Ηρακλείου

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα, το...