Ηράκλειο:Η αστυνομία τον έψαχνε και εκείνος είχε το θράσος να πάει στην Ασφάλεια!

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης των ληστειών στα φαρμακεία – Το σημάδι στο πρόσωπο και η δήλωση… κλοπής!
Ένα άντρα, 24 ετών από το Ηράκλειο, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές καθώς – σύμφωνα με όσα του αποδίδονται – είναι ο αυτός που διέπραξε τις ληστείες σε φαρμακεία του Ηρακλείου.

Ο δράστης, φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από τους άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς φέρει και ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπο ενώ όπως αναφέρουν πηγές πριν από κάποιες μέρες και ενώ ήταν σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας, μετέβη στην Ασφάλεια για να δηλώσει την κλοπή του δικύκλου που χρησιμοποιεί στην εργασία του!

Ο 24χρονος εργάζεται ως διανομέας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο νεαρός άντρας οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, κ. Φραγκίσκο Λαμπρινό, ο εντολέας του δήλωσε μετανιωμένος και ενώ έχει τυατοποιηθεί μόνο για μία ληστεία, ομολόγησε από την πρώτη στιγμή ότι ο ίδιος διέπραξε άλλη μία ληστεία και μία κλοπή. Σύμφωνα πάντα με την πλευρά υπεράσπισης, ο 24χρονος δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει κακό σε κανένα αλλά ήρθε σε απόγνωση καθώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα οικονομικής φύσης. https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.