Ηράκλειο:Μήνυμα ΝΟΔΕ για 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

Η 24η Ιουλίου 1974 σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα εποχή και την προσπάθεια για τον εκδημοκρατισμό της χώρας μετά την περίοδο της χούντας. Αυτή η εμβληματική επέτειος συνιστά τον καλύτερο τρόπο να τιμήσουμε όσους αντιστάθηκαν στη Δικτατορία και αγωνίστηκαν για την ελεύθερη δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη Μεταπολίτευση και στην ομαλοποίηση της πολιτικής ζωής. Είναι εθνικό μας χρέος να διαφυλάξουμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις της κοινωνίας μας.

Το πολύτιμο αγαθό της Δημοκρατίας είναι τρόπος σκέψης και ζωής, ο μόνος δρόμος για προσωπική και συλλογική πρόοδο προσφέροντας ανοιχτούς ορίζοντες και καλλιεργώντας αξίες για την ανάπτυξη της κοινωνίας.

Η Δημοκρατία δεν αποτελεί μόνο ένα πολίτευμα. Είναι το ανεκτίμητο κληροδότημα της Ελλάδας στον κόσμο. Σήμερα 46 χρόνια μετά, έχοντας θέσει γερές βάσεις για μια δημοκρατική συνέχεια, παραμένουμε εγγυητές της δημοκρατικής τάξης και της ευρωπαϊκής προοπτικής της πατρίδας μας, με αξιοπιστία και σοβαρότητα και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας μας. Της Ελλάδας, της προόδου και της αλήθειας.

ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση της Ελένης Βατσινά για την μαύρη...

Τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη δεν είναι...

Τακτική Σύσκεψη Τοπικών Στελεχών ΝΔ Ηρακλείου

Συντονισμός, ενημέρωση και καθαρές προτεραιότητες για τα μεγάλα ζητήματα...

Δήλωση της Ελένης Βατσινά για την μαύρη...

Τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη δεν είναι...

Τακτική Σύσκεψη Τοπικών Στελεχών ΝΔ Ηρακλείου

Συντονισμός, ενημέρωση και καθαρές προτεραιότητες για τα μεγάλα ζητήματα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απρόσκοπτα και με σημαντική πρόοδο οι αρχαιολογικές εργασίες στην Παπούρα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΦΑ Ηρακλείου στον Δήμο...

Μενδώνη: Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Καισαριανής

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προχώρησε σε δήλωση σχετικά...

Απίστευτος Καραλής με 6,17μ.: Αφησε πίσω του τον θρυλικό Μπούμπκα!

Αλμα χωρίς προηγούμενο από τον Εμμανουήλ Καραλή στο Πανελλήνιο...

Τι συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ: Προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και της ναυσιπλοΐας στη Μέση Ανατολή

Αναβαθμίζονται τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν για στόχους αμερικανικού...