Ηράκλειο:Ο Λευτέρης Αυγενάκης στην εκδήλωση του Συλλόγου ΄΄Ηλιαχτίδα΄΄ «Στείλτε το δικό σας “ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ”»

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Στείλτε το δικό σας “ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ”»

Στην εκδήλωση με τίτλο: «Στείλτε το δικό σας “ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ”» για τη στήριξη του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα» βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε μια ακόμη έμπρακτη κίνηση στήριξης του Ηρακλειώτη Υπουργού προς τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου και του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα», ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες που τίμησαν την εκδήλωση και να ανταλλάξουν απόψεις για τα οφέλη του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΛΟΤΖΙΑ
Εκδήλωση «Στείλτε το δικό σας “ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ”»
Με χαρά συμμετείχα στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, #Δέσποινα_Συγγελάκη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα».
🤝 Ο εθελοντισμός είναι ο παλμός της κοινότητάς μας, και η σημερινή συγκέντρωση, στο κέντρο της πόλης μας, ήταν μια ηχηρή απόδειξη της δύναμης του συνανήκειν και της συλλογικής πράξης.
🎗️ Οι ευγενείς και άοκνες προσπάθειες του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» για τη στήριξη παιδιών με νεοπλασία συνιστούν πηγή έμπνευσης για όλους!
👏🏼 Πολλά μπράβο στον Δήμος Ηρακλείου – Municipality of Heraklion, στην Πρόεδρο της Ηλιαχτίδας, Μαρία Ευστρατίου και σε όλους όσοι συμμετείχαν. Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί, για να εμφυσήσουμε στην κοινωνία μια κουλτούρα αλληλεγγύης και υποστήριξης και να ενισχύσουμε το κίνημα του εθελοντισμού ως φιλοσοφία ζωής!
¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Τα σχόλια είναι κλειστά.