Ηράκλειο: Ο Όμιλος Καράτζη διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Nana ITF World Tennis Tournament

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη το 1ο Nana ITF World Tennis Tournament, στις εγκαταστάσεις του Nana Tennis & Sports Club του ξενοδοχείου Nana Golden Beach, του Ομίλου Καράτζη, στη Χερσόνησο της Κρήτης. Το αθλητικό event διάρκειας τριών εβδομάδων έλαβε χώρα από τις 10 έως τις 31 Οκτωβρίου και το “παρών” έδωσαν συνολικά πάνω από 170 συμμέχοντες από όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωση, η οποία αποτελεί ιδιαίτερη πρωτοβουλία του Nana Golden Beach και του Ομίλου Καράτζη, φιλοξενήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Nana Tennis & Sports Club, οι οποίες περιλαμβάνουν συνολικά 21 γήπεδα – Χωμάτινα Γήπεδα Τένις (Υβριδικά), Σκληρά Γήπεδα (US Open Surface) και Γήπεδα Paddle. Οι λάτρεις του αθλήματος -επαγγελματίες και ερασιτέχνες- έφτασαν από την Ευρώπη, την Ασία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία για να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική αθλητική εμπειρία, ενώ είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις τενιστικές τους ικανότητες σε ένα περιβάλλον συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας, με τον κάθε νικητή των τριών τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν να κερδίζει σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Πολύ σημαντική στη διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά ήταν η συμβολή των κ.κ. Δημήτρη Καλαϊτζάκη, Διευθυντή Αγώνων ITF World Tennis Tournament & Tennis Europe και Σπύρου Ζαννιά, Αντιπροέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στο Nana Golden Beach, το σύνολο των διοργανωτών και τον κ. Καλαϊτζάκη για την άψογη διοργάνωση. Το feedback που λάβαμε από όλους τους συμμετέχοντες είναι μοναδικό, κάνοντας το Ηράκλειο έναν τενιστικό προορισμό που θα προσελκύει αθλητές παγκόσμιου επιπέδου.”
Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη κ. Κωνσταντίνος Αρχοντάκης, δήλωσε για το αθλητικό event: “Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την επιτυχημένη έκβαση της πρώτης διοργάνωσης και ευελπιστούμε τον επόμενο χρόνο σε μια ακόμη πιο δυνατή διοργάνωση αφού ο Όμιλος θα επενδύσει περαιτέρω στο άθλημα με καινούριες εγκαταστάσεις και γήπεδα τένις.”
Σε δήλωση του σχετικά με το τουρνουά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης υπογράμμισε: “Το εξαιρετικό κλίμα που εισπράξαμε από τους αθλητές, τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις (ITF) και την Ελληνική Ομοσπονδία Τένις (ΕΦΟΑ), επιβεβαιώνει την προσπάθεια και τα άμεσα σχέδια μας, στα οποία είναι η δημιουργία ενός ακόμη Tennis Club, πλησίον του Nana Tennis & Sports Club, όπου σκοπός μας είναι να φιλοξενήσουμε ακόμη μεγαλύτερες και καλύτερες διοργανώσεις, που θα κάνουν την Κρήτη έναν διεθνή προορισμό τένις.”
Παρακάτω τα τελικά αποτελέσματα από όλα τα ταμπλό του τουρνουά:

10/10/2022

Μονά γυναικών:
GRE Elena Korozidi(WC)
CZE Ivana Sebestova

Διπλά γυναικών:
ROU Simona Ogescu
GRE Dimitra Pavlou

GER SilviaAmbrosio
CZE IvanaSebestova

Μονά ανδρών:
ITA Simone Roncalli
AUT David Pichler

Διπλά Ανδρών:
SUI Dylan Dietrich
ESP David Perez Sanz

CZE Dominik Palan
EST Kristjan Tamm

17/10/2022

Μονά γυναικών:
HUN Vanda Lukacs
UKR Oleksandra Oliynykova

Διπλά γυναικών:
ROU Ilinka Dalina Amariel
GBR Lauryn John-Baptiste

ITA Giorgia Pinto
ITA Gaia Squarcialupi

Μονά ανδρών:
CRO Dino Prizmic
ESP Mario Gonzalez Fernandez

Διπλά Ανδρών:
SVK MilosKarol
AUT DavidPichler

NEDDaxDonders
NEDSidanePontjodikromo

Τα σχόλια είναι κλειστά.