Ηράκλειο:Ο θάνατος του 41χρονου δεν ήταν ακριβώς …αυτό που φαινόταν

Ημερομηνία:

Η επίμονη έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Χερσονήσου αποκάλυψε ότι ο θάνατος ενός 41χρονου στην Άνω Χερσόνησο “έκρυβε” την εμπλοκή άλλων δύο ατόμων

Η παρατηρητικότητα, ο επαγγελματισμός και η επίμονή των αστυνομικών “ξετύλιξε” ένα μήνα μετά το κουβάρι μιας υπόθεσης που έμοιαζε να μην κρύβει καμία έκπληξη.

Όμως η υπόθεση θανάτου ενός 41χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός σε ελαιώνα στην Άνω Χερσόνησο, δεν πέρασε στα “γρήγορα” αν και αφορούσε τοξικομανή, αν και από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Ο 41χρονος είχε ποινικό παρελθόν καθώς επί χρόνια ήταν χρήστης ναρκωτικών και λόγω της εξάρτησής του είχε και παραβατική συμπεριφορά. Αν και το τελευταίο διάστημα έκανε μια προσπάθεια να αποτοξινωθεί, με αγωγή, τελικά έμελε να αφήσει την τελευταία του πνοή μετά από χρήση ηρωίνης.

Ωστόσο ο ιατροδικαστής που είχε σπεύσει στο σημείο, είχε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, διαπιστώνοντας τη χρήση ναρκωτικών. Όμως οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου που έκαναν την αυτοψία και διενήργησαν την προανάκριση, διαπίστωσαν ότι κάποια στοιχεία δεν “κολλούσαν”. Με την αίσθηση αυτή συμφωνούσε και η μητέρα του 41χρονου, η οποία εξαρχής είπε ότι ήταν περίεργο το ότι ο γιος της βρέθηκε σε αυτό το απόμερο σημείο, καθώς δεν ήταν μέσα στις περιοχές που κινούνταν. Επίσης παράδοξο ήταν και το γεγονός ότι δε βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο σύμφωνα με τη μητέρα, ο γιος της δεν άφηνε ποτέ από τα χέρια του.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι κάπου θα είχε παραπέσει, όμως οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ζητήσουν άρση του απορρήτου, προκειμένου να δουν ποιες ήταν οι τελευταίες επικοινωνίες του 41χρονου. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι την επίμαχη μέρα είχε μιλήσει, 2 φορές νωρίτερα, με έναν συνομήλικό του από την περιοχή των Γουβών, επίσης χρήστη.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 40χρονου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι πράγματι εκείνη την ημέρα συναντήθηκε με τον 41χρονο, αγόρασαν ηρωίνη από κάποιον από το Ηράκλειο και έκαναν χρήση, ενώ κατόπιν αγόρασαν ποσότητα ξανά και έκαναν χρήση για δεύτερη φορά.

Μέσα στο αυτοκίνητο ο 41χρονος έπαθε κάτι, σύμφωνα με τον 40χρονο, με τον δεύτερο να αποφασίζει να τον μεταφέρει σε απόμερο σημείο, για να “μη βρει μπελά”. Έτσι τον μετέφερε στο χωράφι, όπου ο άνδρας βρέθηκε τελικά νεκρός, ενώ φεύγοντας πήρε μαζί του το κινητό του 41χρονου προσπαθώντας να αποκρύψει κάθε στοιχείο που θα τον τοποθετούσε στο “κάδρο” της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν σήμερα, κατόπιν επιχείρησης, τον διακινητή των ναρκωτικών και οι δύο άνδρες, αυτή την ώρα βρίσκονται ενώπιον του Εισαγγελέα.https://www.cretalive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...

Ηράκλειο:Ξεκινά αύριο Παρασκευή η μεγάλη γιορτή πολιτισμού,...

Η σκηνή στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι είναι έτοιμη...

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...

Ηράκλειο:Ξεκινά αύριο Παρασκευή η μεγάλη γιορτή πολιτισμού,...

Η σκηνή στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι είναι έτοιμη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσοχοΐδης στο Mega News 104.6: «Μετατρέπεται σε κακούργημα η τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένων»

Οι τηλεφωνικές εξαπατήσεις εναντίον ηλικιωμένων αποτελούν πλέον σοβαρή απειλή,...

Το ήσυχο ελληνικό νησί που μένει «αναλλοίωτο» για αιώνες και αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027

Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία...

Το δικαίωμα στην… τεμπελιά και με τη «σφραγίδα» της επιστήμης

Το δικαίωμα στην τεμπελιά, έστω και το Σαββατοκύριακο, έρχεται...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...